Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Čačićevu popisu

Hajdukovac Fran Tudor ide u Kinu s vatrenima

Fran Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
22.12.2016.
u 12:41

Tudor je redovno pozivan u mladu hrvatsku reprezentaciju, ali kod bivšeg Hajdukova trenera Marijana Pušnika nije bio u prvoj momčadi

Brojni izostanci i otkazi prisilili su hrvatskog izbornika Antu Čačića da proširi popis reprezentativaca za turnir u Kini.

Prvi je s popisa otpao Mate Maleš, pa je Rijeka ostala s četvoricom igrača, koliko ih ima i Dinamo. Poziv je dobio hajdukovac Fran Tudor.

Tudor je redovno pozivan u mladu hrvatsku reprezentaciju, ali kod bivšeg Hajdukova trenera Marijana Pušnika nije bio u prvoj momčadi.

Hajdukov vezni igrač priključit će se suigračima s Poljuda Nikoli Vlašiću i Josipu Juranoviću koji su ranije dobili poziv.

>>Vatreni godinu završavaju na 14. mjestu, Argentina prva

Komentara 4

XX
XXLDINAMO
15:23 22.12.2016.

Ne razumijem zašto nekom smeta ako dečki idu. Neka idu, nek Čačić isproba neka nova lica koja nikad neće dobit priliki u najjačem sastavu, mozda se neko uspije nametnut. Kome smeta nek ne ide ili nek uopće ne prati šta je bilo i kako su prošli u Kini. Dečkima puno sreće na turniru i uzivajte, mozda neko i potpiše za neki kineski klub.

DH
dalibor.hren
20:55 22.12.2016.

Onima koji su odbili poziv treba zahvaliti i reći:"Nikad više!", a pozvani....

JU
Jure7
13:36 22.12.2016.

Ovo postaje smijesno..... Ja bi otkazao nastup, pa neka Cacic povede igrace Dinama i Lokomotive... moze i nekoga iz Rudesa, Sesveta i Dugog Sela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije