Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI SVETOG DUJE
Povratak na članak

Hajdukova realnost je borba za "broncu", bijeli od 2012. nisu završili na drugom mjestu

– Radili smo mjesec i pol dana za ovaj meč, za pobjedu. Važno nam je osvojiti tri boda protiv Splita, pa onda protiv Istre. Mi idemo dan po dan, utakmicu u utakmicu, idemo pobjeđivati, pa gdje nas to odvede – kazao je Carrillo.

Komentari 6

D1
da...100
18:20 19.02.2017.

Genijalne izjave sportskih genijalaca:"Idemo naprijed utakmicu po utakmicu ". Do sada su igrali 5 odjednom?

VL
Avatar peet
peet
20:23 19.02.2017.

Nekad velik klub, danas sjena tpga. Unistili su ga sami hajdukovci svojim bolesnim forama. Godinama je kriv bio ZM, HNS, suci... Ne znam tko je ove godine kriv, naici ce neki dezurni krivac. Uglavnom fascinantno je koliko su nerealni i najbolji u svojim glavama ti hajdukovci. Nas hajduk-udruga!?!?!?! ili prevara? Pljesce se porazima, prikupljaju se clanovi, kunu se u projekt Nasa dica, a igra 15 stranaca. Sve je to bolesno i nema tu lijeka. Da ne zaboravim Jovanovica, Ostojica i kukasti kriz i ostale sdpovske (udbaske) fore. To se u pravom hajduku ne bi moglo dogoditi.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
20:21 19.02.2017.

Torcida je to shvatila, ali vrijeme je da i ostatk nogometnog puka to shvati... Nije Hajduku lako. Ne daju im suci, Mamic, Suker, HNS... Nije to jednostavno, kad "cili svit" protiv tebe radi... Ja mislim da bi Hajduk i na prvenstvu grada Splita zavrsio treci..., poslije NK Splita i Solina!

VL
DU
Deleted user
19:28 19.02.2017.

A di je izvještaj sa Hajdukove utakmice protiv momčadi koja je u 20 kola osvojila 8 bodova? Jel ih sudac opet pokra?

VL
Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
16:51 19.02.2017.

Naprid bili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.