Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN LJUBIČIĆ

Hajdukova mlada nada otišla na posudbu u Austriju: Zabio za 12 minuta!

U prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige Hajduk je svladao Tobol s 2:0
Milan Sabic/PIXSELL
02.07.2022.
u 22:16

Odličan start posudbe za mladog hajdukovca.

LASK je u prijateljskoj utakmici pobijedio Rapid iz Bukurešta sa 2:0, a zanimljivo je da je pogodak za vodstvo u 12. minuti postigao Marin Ljubičić.

Napadač Hajduka je u austrijski klub otišao na posudbu i odmah se upisao u strijelce.

Prije samo četiri dana objavljeno je da su Hajduk i LASK postigli dogovor o posudbi 20-godišnjeg napadača do kraja sljedeće sezone, odnosno do ljeta 2023. godine, uz opciju otkupa ugovora. Kasnije je objavljeno da LASK ugovor mladog napadača Hajduka ima pravo otkupiti za 2.4 milijuna eura.

Do sada je Ljubičić odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, pritom je 19 puta bio u početnom sastavu, a ima učinak od devet postignutih pogodaka uz četiri asistencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije