Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božidar Radošević

Hajdukov vratar poručio djevojci: Sara, oprosti...

radosevic
Privatni album
07.02.2011.
u 15:03

Radošević je nedavno prekinuo vezu s djevojkom Sarom Bogdan. Iako se trudi sakriti, to je utjecalo na njega

Priča iz Hajdukova tabora s priprema u Beleku savršeno se uklapa u histeriju koju su u Hrvatskoj proteklih mjeseci izazvale turske sapunice. Nebrojeni ljubavni zapleti glavni su motiv Ezela i 1001 noći, a mladi Hajdukov vratar Božidar Radošević mogao bi biti sjajan predložak za jednu od epizoda u hrvatskoj verziji.

Božo je prvi dio sezone branio 11 utakmica, uskočio je umjesto ozlijeđenog Subašića i generalno gledajući to je izgledalo više nego dobro, naročito u prvenstvenim dvobojima. Pripreme u Turskoj trebale su biti novi motiv mladom vrataru, no on je odlukom trenera Gorana Vučevića i povratkom Danijela Subašića opet pao u drugi plan.
- Ne osjećam se najbolje, znam da mogu i moram pružiti puno više. Nemam potrebe posebno komentirati trenerovu odluku, samo je moram poštovati jer trener je uvijek u pravu što god odlučio. Na meni je da radim kao i do sada te da ponovno probam izboriti trenerovo povjerenje - ističe Radošević.

Vučevićeva odluka sasvim je legitimna, no rijetki zapravo znaju pravi uzrok Radoševićeva pada. Radošević je nedavno prekinuo dugogodišnju vezu s djevojkom Sarom i to je ostavilo posljedice, bez obzira koliko se trudio to skriti.

Tome su svjedočili i njegovi najbolji prijatelji jer jedan od najpozitivnijih likova Hajdukove svlačionice jednostavno "nije pravi". I svi oni mogu svjedočiti da Boži teško nešto može omesti koncentraciju, no rijetki se mogu boriti sa sličnim situacijama... Njegovi dojmovi iz Turske mogu se sabrati u jednu misao:

"Sara, oprosti..."

Kako bi se Božo što prije mogao vratiti pripremama za stotu Hajdukovu godišnjicu, važno je da prekrasna Sara napravi pravi potez. Jer, Sara Carbonero, prekrasna španjolska voditeljica već neko vrijeme glavna je inspiracija Ikeru Casillasu koji briljira na vratima madridskog Reala i španjolske reprezentacije. Radošević se (još) nije odlučio na poljubac pred milijunskim auditorijem kao Casillas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije