Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE PRIPREMIO?

Hajdukov trener zagonetan prije Dinama: 'Ima utakmica u kojima ne treba mnogo...'

Split: Hajduk i Rijeka sastali se u 32. kolu Prve HNL
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.05.2021.
u 07:00

- Vjerujem da oni neće mijenjati njihove principe igre i to kako stoje na terenu.

Hajdukov trener Paolo Tramezzani najavio je derbi s Dinamom koji je na rasporedu u 18 sati na Poljudu. Prije svega, osvrnuo se na utakmicu s Rijekom u kojoj su bijeli u subotu 1. svibnja slavili rezultatom 3:2.

- Pobjeđivati u tim utakmicama s Rijekom je zadovoljstvo. Kad dobiješ utakmicu uvijek je lijepo, to uvijek donosi radost i zadovoljstvo te daje smisao onome što svi zajedno svakodnevno radimo. Sada nam preostaje da se rekuperamo, prije svega fizički, pa onda i mentalno. U stalnom smo ritmu utakmica i trebamo se što prije resetirati i biti spremni za sljedeću utakmicu - kazao je strateg Bijelih, a zatim je iznio i očekivanja u dvoboju s Dinamom: 

- Što se tiče usporedbe s prvom utakmicom, mislim da se moramo postaviti drukčije s taktičke strane. Izostanci koje imamo u obrani iziskuju od nas da tražimo drukčiji način igre. Vjerujem da oni neće mijenjati njihove principe igre i to kako stoje na terenu.

Svjestan je da derbi nikad nije "samo jedna od utakmica".

Po mom mišljenju ovaj derbi nikada nije obična utakmica i što se tiče karaktera, motivacije i pripreme utakmice, tu se vrlo malo mijenja. Postoje i utakmice u kojima često ne treba mnogo, već je dovoljan nekakav detalji i vjera u sebe dok pokušavaš raditi stvari u kojima si dobar i koje  mogu promijeniti tijek, bilo pozitivno, bilo negativno. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vješti da možemo iskoristiti pozitivne stvari koje dolaze s naše strane.

Komentara 3

BR
Breoxs
08:05 05.05.2021.

Tramezzani i njegova ekipa su bivši. Za trenera dolazi Goran Sablić. Dinamo je posao odradio. Ovo bi za Dinamo trebala biti rutina, još jedno prvenstvo i Kup.

SM
Smola
09:25 05.05.2021.

Pripremio je grah i kobasice.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:19 05.05.2021.

Hajdukov trener zagonetan prije Dinama: 'Ima utakmica u kojima ne treba mnogo da kasiraš četiri ili pet komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije