Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN LJUBIČIĆ

Hajdukov talent nije se uspio nametnuti: Mora na posudbu u austrijski LASK

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a
Josip Regovic/PIXSELL
28.06.2022.
u 12:25

U posljednje dvije sezone Ljubičić je ukupno skupio 44 nastupa za Splićane, dok je samo u prošloj sezoni odigrao 36 utakmica. Ukupno je u dresu splitskog kluba postigao devet golova te je četiri puta asistirao, ali je samo sedamnaest puta bio član udarne momčadi.

Posudba 20-godišnjeg nogometaša Hajduka Marina Ljubičića u austrijskog prvoligaša LASK iz Linza bila je dogovorena još prošlog tjedna, a ovog utorka je postala i službena.

U subotu je Ljubičić napustio austrijsku trening bazu Hajduka ovog ljeta te je krenuo sređivati sve potankosti za dolazak u LASK gdje će odigrati nadolazeću sezonu. Obavio je sve liječničke preglede te u utorak ujutro postao službeno član LASK-a. Austrijski klub će imati mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone koja uskoro počinje.

U posljednje dvije sezone Ljubičić je ukupno skupio 44 nastupa za Splićane, dok je samo u prošloj sezoni odigrao 36 utakmica. Ukupno je u dresu splitskog kluba postigao devet golova te je četiri puta asistirao, ali je samo sedamnaest puta bio član udarne momčadi. Dodajmo ovome kako Ljubičić ima valjani ugovor s Hajdukom do 2026. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

CF
centar for
15:40 28.06.2022.

strašno što hajduk radi najboljim mladim igračima!? umjesto da im daje šansu kroz prvu momčad i razvija ih pošalje ih u neku slabu ligu i bezvezni klub gdje će vjerojatno sjediti na klupi i propadati! dinamo u godinu dana razvijee jednog šutala koji već sada vrijedi 12-15 mil.eura, razvije franjića kojeg proda za 7 mil.eura (i to igrača koji uopće nije član prvih 11), razvije baturinu koji bi već sad mogao otići za 5-7 mil.eura itd. nikad hajduk neće na zelnu granu s ovakvom politikom razvoja igrača, zato mu svi mladi igrači bježe i idu u dinamo pa čak i goricu samo da ne propadaju u splitu

DU
Deleted user
15:10 28.06.2022.

Ovo je vrlo začuđujući potez Hajdukove struke. Usudio bih se reći i promašeni. Koje to napadače Hajduk ima u pričuvi?

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:39 28.06.2022.

Klošari kako će se nametnuti kad mu niste dali šansu... Marine trebao si doći u Dinamo i tu dokazao kvalitetu,ovako strah me da kad ovako kreneš po posudbama neće završiti dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije