Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PIKU I IZBORNIK

Hajduk zove Alessandra Costacurtu!

Billy Costacurta
AFP
18.05.2011.
u 22:43

Bijeli su stupili i u kontakt s izbornikom jedne europske reprezentacije!

Hajduk je, potvrđeno nam je iz više izvora, stupio u ozbiljne pregovore s Alessandrom Costacurtom, nekadašnjim slavnim stoperom Milana i vrlo je blizu realizacije tog posla! Costacurta je rado započeo pregovore o dolasku na Hajdukovu klupu, a sastanak je bio prije četiri dana u Italiji. Nedvojbeno veliko ime, uostalom s Milanom je osvojio sedam naslova prvaka Italije, a bio je četiri puta osvajač Lige prvaka.

No, mana mu može biti trenersko neiskustvo. U 41. je godini prestao igrati, ostat će zapamćen po tome što je s 40 godina igrao u Ligi prvaka i po tome je najstariji igrač na svijetu kojem je to uspjelo. Odmah nakon završetka karijere postao je jedan od pomoćnika Carlu Ancelottiju u Milanu, kasnije je, ne baš uspješno, vodio drugoligaša Montovu, a u posljednje vrijeme je bez angažmana. Njegov dolazak u Hajduk, zbog njegove igračke veličine, bio bi veliki potez bijelih i odjeknuo bi u svijetu nogometa. A trenerski, 45-godišnji Costacurta se tek treba dokazati i Hajduk bi i njemu bio kvalitetna odskočna daska. 

Istodobno, klupski čelnici okrenuli su se i izborniku jedne europske reprezentacije.

>> U tiskanom izdanju Večernjeg lista pročitajte više! <<

Ključne riječi

Komentara 10

LA
lacković
09:22 19.05.2011.

ko je tip sa slike i kakve veze ima s člankom? jer costacurta sigurno nije

Avatar Idler 3
Idler 3
11:32 19.05.2011.

Kolko ja vidim na slici je Costacurta sa ženom, osim ak nisu nekaj promijenili u odnosu na prije !?

AN
Andreeejjj
00:04 19.05.2011.

Za invalidan Hajduk, treba i invalid trener...bez ikakvog iskustva! Onako če brzo otići, kao i svi prije njega. REYA im nije bio dobar a sa Laziom je napravio čudo, jbga, naš glupi balkanski mentalitet...ahahaha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije