Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC MU JE SPLIĆANIN

Hajduk želi dovesti trenera Maribora Antu Šimundžu!

Ante Šimundža
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
21.05.2015.
u 18:24

Šimundža je Hajdukov prvi izbor, a među kandidatima je i Austrijanac Peter Pacult.

Ante Šimundža, trener Maribora, pregovara s Hajdukom! Šimundža je Maribor preuzeo krajem rujna 2013. naslijedivši Antu Čačića. Osvojio je dva naslova prvaka i izborio ulazak u Ligu prvaka.

Hajduk je Šimundži privlačan i zato što mu je otac Splićanin! Šimundža je Hajdukov prvi izbor, a među kandidatima je i Austrijanac Peter Pacult.

Inače, Hajduk je ove sezone promijenio čak petoricu trenera. Počeo je Igor Tudor koji je iznenada dao ostavku pa je momčad privremeno preuzeo Hari Vukas.

Nakon toga je priliku dobio Stanko Poklepović, no nije imao dobre rezultate pa je smijenjen. Zatim je na klupu sjeo sportski direktor Goran Vučević koji je upisao dva poraza i dao ostavku. Priliku do kraja sezone na kraju je dobio Hari Vukas.

Komentara 2

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
18:44 21.05.2015.

Ante je odličan odabir za Hajduk jer Matjaž Kek je več pokazao u HNK Rijeka kako se trenira i vodi ekipa još samo Hajduk i Dinamo da uzmu europske trenere iz Slovenije i balkanski klubovi imaju perspektivu da nešto naprave u Europe jer talentiranih mladih igrača ima dovoljno samo nera reda, rada i europskih manira.

MA
mamunamegalo
10:34 24.05.2015.

Janezi su mi najjači kad ga pitaš za ime 'klicem se Suljo '. .da im nije bosanaca bilo bi ih upola manje. .jer su neplodni. .alpski srbi kako ih zovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije