Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORSKA KONKURENCIJA

Hajduk u Ligi prvaka stigao do druge pobjede: Sad slijedi Minsk!

hajduk.hr
20.10.2021.
u 19:28

Juniori Hajduka u drugom će kolu igrati protiv Minska koji je s ukupnih 6:0 (4:0 u gostima i 2:0 na domaćem terenu) svladao latvijski Daugavpils.

Juniorska momčad Hajduka igrat će u 2. kolu kvalifikacija juniorske Lige prvaka nakon ukupnih 5:1 protiv vršnjaka Škendije, predstavnika Sjeverne Makedonije.

U prvom dvoboju Hajduk je u gostima pobijedio 2:0 golovima Čuića, dok je u uzvratu na Poljudu, ove srijede, aktualni hrvatski prvak slavio s 3:1.

Škendija je povela u Splitu, u 29. minuti je Hamza pogodio za 1:0 i time razbudio nadu gostima. No, vrlo brzo, dvije minute kasnije, juniori Hajduka su izjednačili kada je Antunović lijepo naciljao suprotni kut gostujućih vrata, dok je već u 40. minuti Hajduk vodio i to zaslugama Čuića koji je tako Škendiji zabio ukupno i treći pogodak.

U nastavku su mladi igrači Hajduka smirili ritam. Možda su se i čuvali za veliki derbi protiv Dinama tijekom vikenda, ali su ipak u 80. minuti zabili novi pogodak. Strijelac je bio Brkljača.

Juniori Hajduka u drugom će kolu igrati protiv Minska koji je s ukupnih 6:0 (4:0 u gostima i 2:0 na domaćem terenu) svladao latvijski Daugavpils. Hajduk će prvo igrati na domaćem terenu 3. studenoga, dok je uzvrat u Bjelorusiji na rasporedu 24. studenoga.

Podsjetimo kako se juniorska Liga prvaka odvija u dva dijela natjecanja. U jednom, po skupinama, istovjetno kao i seniori Ligu prvaka igraju sve iste juniorske momčadi, dok se u drugom dijelu natjecanja nalaze nacionalni prvaci (gdje je i Hajduk), 32 momčadi s najboljim koeficijentom, koji igraju kup sustav na ispadanje.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:53 21.10.2021.

Bravo bili tići, svi ćete vi završit u Osijeku, Rijeci, Dinamu , Šibeniku , a u Hajduku će igrat razni Krovinovići, Katići, Lovrinovichi, Fosattići, Eduoka, Sahitići i ini otpad iz Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije