Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo proba

Hajduk se pojačava u obrani: Iz Rapida stigao David Domej

Hajduk
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.08.2014.
u 11:39

Visok je 188 centimetara, a može pokriti sve pozicije u obrambenoj liniji. Prošao je sve mlađe uzraste austrijeske reprezentacije, a u Split je došao iz Beča

Kako se bliži kraj prijelaznog roka, Hajduk dovodi sve više novih igrača. Tako je uoči utakmice s Osijekom stigao David Domej, 18-godišnji austrijski branič.

Domej je na Poljud stigao na probu, a ako zadovolji potpisat će ugovor. Visok je 188 centimetara, a može pokriti sve pozicije u obrambenoj liniji. Prošao je sve mlađe uzraste austrijske reprezentacije, a u Split je došao iz Beča. Naime, istekao mu je ugovor s Rapidom pa je u Hrvatskoj potražio novu priliku.

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
12:11 23.08.2014.

Hajduk treba kompletnu novu obranu!

NE
neki
14:34 23.08.2014.

vidi, vidi sve neki stručnjaci za financije u Hajduku

TO
Tot
12:45 23.08.2014.

Hahaha zaradit će svaki mjesec 10 kila kikirikija,koji smješan klub da im nije sudaca bili bi zadnji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije