Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA POGOTKA VUKUŠIĆA

Hajduk s bečkom Austrijom odigrao 3:3

Ante Vukušić
Leonard Ninčević/Pixsell
29.01.2010.
u 17:57

U četvrtoj pripremnoj utakmici u Španjolskoj Hajduk je s Austrijom remizirao 3:3. U subotu je na rasporedu susret s poljskom Legijom.

U prijateljskom dvoboju u Marbelli Hajduk je protiv bečke Austrije odigrao 3:3 (2:1). Splićani su igrali u sastavu Tomić - Rubil, Pandža, Jonjić, Jozinović - Vukušić (od 71. Oremuš), Andrić, Cernat, An. Sharbini (od 71. M. Ljubičić) - Lendrić (od 46. Livaja), Čop (od 71. Tomasov), a pogotke za bijele postigao je Vukušić u 2. i 32. minuti, te Tomasov u 89. minuti.

Hajduk je vodio s 2:0, Austrijanci su u finišu prvog dijela smanjili (Dos Santos 33"), da bi početkom drugog poluvremena, nakon dvije brze akcije (Diabang 50", Sulimani 53"), i poveli s 3:2. U finišu dvoboja poravnao je Tomasov, nakon što je Andrić ukrao loptu obrani Austrije.

U posljednjoj utakmici na pripremama u Španjolskoj Hajduk sutra igra protiv poljske Legie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije