Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVE BROJKE ZA HNL

Hajduk ruši rekord u broju prodanih godišnjih ulaznica

Hajduk i Istra susreli se u 35. kolu 1. HNL
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.08.2022.
u 13:26

Splitski klub i vjerni navijači nastavljaju rušiti rekorde već na samom početku sezone.

Na Facebook stranici Hajduka objavljeno je kako je hrvatski prvoligaš došao do 10 tisuća pretplata za ovu sezonu, što je za oko 1500 prodanih sezonskih ulaznica više od prošlosezonske brojke.

Iako su Hajdukove pretplate značajno poskupjele, to se nije odrazilo na interes navijača koji u ovoj sezoni svako malo poruše neki rekord što se tiče gledanosti.

Hajduk dosad ima preko 80 tisuća članova, na utakmici protiv Vitorije je prisustvovalo 33 tisuće navijača i time su bili najgledaniji u trećem pretkolu Konferencijske lige.

 

 

Prošle sezone je Hajduk na Poljudu u prosjeku gledalo oko 12 tisuća ljudi.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije