Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER-HAJDUK 1:0

Hajduk prvi put u povijesti poražen u Zaprešiću!

Inter Hajduk
Pixsell
27.04.2012.
u 19:50

Pogodak odluke postigao je Miroslav Oršić nakon solo akcije u 21. minuti

U prvoj utakmici 28. kola Prve HNL, nogometaši zaprešićkog Intera pobijedili su splitski Hajduk sa 1:0 (1:0) i tako si barem na kratko produžili život u ligi. Sa ova tri boda su preskočili Rijeku koja će u subotu gostovati u Vinkovcima. 

- Sada opstanak držimo u svojim rukama i ne ovisimo o nikome. Pobijedimo li u sljedećem kolu Splita onda smo ostali u ligi bez obzira na ostale rezultate - rekao je Borimir Perković, trener Intera. 

Zaprešićani ne samo da su osvojili tri važna boda već su srušili dvije neugodne tradicije. Prvi put su u povijesti HNL-a pobijedili Hajduk na svom travnjaku i nakon sedam godina konačno su postigli i pogodak. Naime, u posljednjih pet utakmica Inter nije uspio postići pogodak protiv Hajduka na svom stadionu. 

- Rekao sam i prije utakmice. Tradicije postoje da se ruše. Drago mi je da sam postao prvi trener Intera koji je slavio nad Hajdukom u Zaprešiću - naglasio je Perković.

Pogodak odluke postigao je Miroslav Oršić nakon solo akcije u 21. minuti. Imali su domaći u prvom poluvremenu još nekoliko sjajnih prilika, ali je i Goran Blažević bio na visini zadatka. U drugom poluvremenu šareni sastav Hajduka bio je bolji, ali su stative i vratnice sačuvale Santinijevu mrežu. Hajduku je ovo treći uzastopni poraz (Osijek, Lučko, Inter) u domaćem prvenstvu, a takvo što stariji navijačli Hajduka ne pamte da li se ikada dogodilo

Ključne riječi

Komentara 14

NO
Novinar
20:33 27.04.2012.

Ovo nije iznenađenje, to je zapravo tužna istina za navijače Hajduka.

Avatar sizif
sizif
21:03 27.04.2012.

Dvije trećine tih \"igrača\" ni krivi ni dužni muče se i nadaju se kraju sezone. Znaju oni istinu bolje od nas: da Hajduk ima NORMALNU upravu nitko od njih ne bi mogao nositi sveti hajdukov dres. Osim onih koje kao navijači možemo svi kupiti... Ali tužna hajdučka priča nema kraja. Ili ga bar ne vidimo. Jer nije problem Dinamo i njegova superiornost. Nije sramota biti drugi. Ali ovakva drastična razlika u bodovima govori koliko je SLAB Hajduk. Nije ta razlika nastala u međusobnim susretima nego su je napravili Interi i drugi kandidati za drugu ligu...

OB
-obrisani-
20:28 27.04.2012.

Kad se prisjetim Vladimira Beare, Brokete, Lustice, Bernarda Vukasa, Frane Matosica, Vladimira Senauera, Kokeze, Ankovica , Kozline , Ilica, Vinka Cuzziija. Te potom Jerkovica, Dzonija, Buljana, Muzinica, Peruzovica , Hlevnjaka, Nadoveze, Surjaka,itd itd.To su bili igraci. I kad pogledam bijedu bijedu od tima koji danas nosi ime Hajduk,stvarno mi dodje da zaplacem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije