Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez krvavih glava

Hajduk protiv Budućnosti u finalu memorijala Andrija Anković

'Hajduk-Zrinjski06_nnn_bih_0'
''
03.02.2013.
u 22:01

Hercegovina lakše diše, nije bilo većih sukoba između navijača Dinama i Hajduka, koji su u Čapljini bili na par kilometara udaljenosti.

Nekih sporadičnih sukoba je bilo, navodno su "pali" neki transparenti što u navijačkom svijetu puno znači, ali za obične ljude to je manje bitno.

 

Nije bilo krvavih glava, kada su u blizini BBB i Torcida uvijek je opasnost spram teških sukoba. A Hajduk je ušao u finale memorijala Andrija Anković, boljim izvođenjem jedanaesteraca, pred 2500 gledatelja, svladao je Zrinjski.

 

Bijeli su poveli s 1:0 u 55. minuti pogotkom Vukovića, poravnao je Miličević u 87. minuti. Hajduk je svih pet puta pogodio s bijele točke, a Blažević je u posljednjoj seriji skinuo udarac Gligorova. Splićani će se u finalu suprostaviti Budućnosti iz Podgorice (ponedjeljak, 15 sati), koja je u drugoj utakmici turnira s 1:0 bila bolje od domaćeg GOŠK-a.

 

Hajduk je igrao u sastavu Blažević – Oremuš, Milović, Lima, Stojanović – Medak, Plazonić – Sušić (od 84. Vladislavić), Tomaš, Kouassi (od 73. Cassio) – Vuković. Mišo Krstičević nije mogao računati na trinaest igrača, koji su ili ozlijeđeni ili su na reprezentativnim akcijama.

 

Prije utakmice ispred rodne kuće legendarnog Hajdukovog nogometaša Andrije Ankovića otkriven je spomenik, a svečani čin obavili su Ankovićev sin Nikola i Ivan Gudelj.

 

– Ovo je za mene poseban trenutak. Pokojni Anković me vidio kao dječaka u Mračaju iz Runovića, doveo u Hajduk, gdje mi je godinama bio trener – govorio je vidno ganuti Gudelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije