Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNA ZAMKA

Hajduk pronašao način, otkazani derbi ipak će se odigrati?

Hajduk
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
10.12.2014.
u 10:30

Tvrde kako Hrvatski nogometni savez nije imao pravo donositi odluku o registraciji utakmice sa 3:0 u korist Dinama

Hajduk se žalio na registraciju neodigrane utakmice s Dinamom na Maksimiru, a u zahtjevu splitskog kluba naveli su razlozi za koje iz Hajduka smatraju da im daju za pravo, piše 24sata. Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni registrirao je utakmicu 3:0 za Dinamo što, po Splićanima, nije imao pravo.

Tvrde kako HNS nije nadležan za donošenje takve odluke jer Josip Brezni nije ovlaštena osoba koja to može napraviti, kako glavni sudac Ante Vučemilović nije pričekao 15 minuta od zakazanog termina utakmice te na koncu, kako Hajduk nije odbio nastupiti, nego je tražio odgodu.

Sve su to pravne zamke u kojima Hajduk nastoji izboriti što povoljniju poziciju, sve u svjetlu posljednjih sastanaka oko raščišćavanja ukupnog stanja u hrvatskom nogometu.

HNS-ova komisija za žalbe bi se trebala sastati danas te odlučiti o svemu, no nema sumnje kako će, bez obzira na odluku, ova saga dobiti još pokoje poglavlje. Ako Disciplinska komisija uvaži Hajdukovu žalbu, jedino što preostaje je ponoviti utakmicu na Maksimiru.

>> Pripuzov odvjetnik Mate Matić odlučuje o žalbi Hajduka

Komentara 73

VP
VOX POPULI
10:46 10.12.2014.

hahahaha koji luzeri! cijela momčad im je utekla sa utkamice, javno su se time hvalili po svim medijima i na splitskoj rivi, a sad traže novu utakmicu???! kmeee kmeeee kmeeee!

VR
vrbaZG
10:39 10.12.2014.

Sudac nije čekao 15 minuta? A Hajdukovci u 15:00 prošli naplatne kućice Lučko... Evo još jedne parade u splitskoj režiji... Sramota!

TV
tvrdapixa
10:41 10.12.2014.

Hajdukovi fiškali budu još tvrdili da Dinamo NEMA PRAVO pobjediti Hajduk!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije