Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva prozivka

Hajduk počeo s pripremama: Tražimo napadača

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
07.01.2014.
u 12:39

- O Gabriću mogu reći sve najbolje. Stigao je najbolji trener vratara u Hrvatskoj, pa i šire

Hajduk je krenuo u zimske pripreme. Na prvoj prozivici našla su se 33 igrača. Sve je bilo u nekoj tišini, valjda sukladno aktualnom teškom financijskom trenutku. Na prozivku su stiglii i igrači s posudbi, a jedino novo ime je u stručnom stožeru. Novi trener vratara je Tomislav Rogić koji je zamijenio Tončija Gabrića. Dugogodišnjeg trenera vratara, nezadovoljan njegovim radom, smijenio je Igor Tudor.

- O Gabriću mogu reći sve najbolje. Stigao je najbolji trener vratara u Hrvatskoj, pa i šire. Ja sam prezeo odgovornost za rezultat, prvi ću letjeti ako ga ne bude. Sve što radim je u želji da Hajduk bude što bolji - kazao je trener Igor Tudor.

Prije obraćanja javnosti on i novi sportski direktor Goran Vučević obratili su se igračima.

- Igor i ja obratili igračima sa željom da im godina bude što uspješnija. Odmah se okrećemo radu, ukoliko sve shvate ozbiljno. Momčad je gotovo ista kao i u prvom dijelu, zacrtani ciljevi su ulazak na europsku scenu i nastavak kreativne i atraktivne igre. Pokušamo dovesti pojačanja i prodaja - rekao je Vučević.
Tudor bi najradije da na pripreme u Tursku, od 20. siječnja, odu 23 igrača i tri vratara, ali...

- Volio bih imati taj broj igrača, ali Hajduk je u specifičnoj situaciji, naš nogomet nije u poziciji kao zapdani klubovi da odrede točne datume i broj igrača, koji idu na pripreme. Toga sam svjestan, znam da želje nisu u srazu s mogućnostima. Moj cilj je izvući maksimum iz ove momčadi. Hajduk ima svoj put, zadovoljan sam dosadašnjim odrađenim poslom, imamo svoj stil, prepoznatljivost - kazao je Tudor.
On će odrađivati priprememe, a sada je glavni posao na Vučeviću. Odlasci i dolasci tema su broj jedan.

- Tražimo napadača. Nećemo srljati, ukoliko nađemo nešto što je dobro i uklapa se u našu priču, onda ćemo krenuti u posao. Znate da smo u teškoj financijskoj situaciji - kazao je Vučević.

Na prvoj prozivci bili su Anđelković, Andrijašević, Basha, Bašić, Bencun, Bradarić, Bukva, Caktaš, Grbić, Iluridze, Jonjić, Jozinović, Kalinić, Kiš, Kouassi, Kovačić, Kušeta, Lučić, Maglica, Maloča, Maloku, Mikanović, Milić, Milović, Mujan, Nižić, Pašalić, Stipica, Sušić, Tomić, Tomičić, Vršajević i Zoungrana.
Hajduk na pripreme u Antalyu ide 20. siječnja, u hotelu Kremlin Palace ostat će dvanaest dana, a ograt će protiv Sandhausena, Amkar Perma, Wolfsbergera i Dinama Tbilisi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije