Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI
Povratak na članak

Hajduk ovog ljeta ostaje bez velikog talenta, ali mogao bi dobro zaraditi na njemu

U Napulju ga navodno vide kao zamjenu za Nikolu Maksimovića, koji bi ovog ljeta treba napustiti klub.

Komentari 4

DU
Deleted user
18:29 29.04.2021.

Vuškovoć talent🤣😂🤣😂😂😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
19:05 29.04.2021.

Klinac od 19 godina nema šta ići u Napoli. Propast će. Nek ostane u HN-u još dvije godine, stasa, razvije se pa ide van.

VL
DH
dalibor.hren
19:12 29.04.2021.

Što prije prodati sve što vrijedi i onda kmečati!

VL
BR
Breoxs
18:36 29.04.2021.

Šteta Za Hajduk! Baš šteta! Da staviš tamo Gvardiola, Majera, Ivanušeca...svi bi došili na 3-4 milijuna eura! Jedino bi Livakoviću i Petkoviću cijena narasla! Livaković bi branio i ono nemoguće, a Petković zabio ono što su Caktaš i Jairo promašivalili s 11 metara. Nakjžalosnije je da bi i s Gvardiolom, Majerom, Ivanušecom, Livakovićem i Petkovićem Hajduk opet bio na 3. mjestu. Brbić, Lukša, Tramezzani....pa tu ne može biti više od 3. mjesta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.