Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak ostaje

Hajduk ostaje bez 800.000 eura, Maglici propao transfer?!

Mario Maloča i Anton Maglica
Goran Stanzl/PIXSELL
23.07.2015.
u 22:37

Ludogorec je napadača Hajduka čak gledao u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Kopera u Sloveniji i sve je bilo dogovoreno, ali onda se Bugarima dogodio europski krah

Anton Maglica već je jednom nogom bio u Ludogorecu koji je Hajduku bio spreman platiti 800.000 eura, ali kako sada stoje stvari od transfera neće biti ništa.

Naime, Ludogorec je napadača Hajduka čak gledao u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Kopera u Sloveniji i sve je bilo dogovoreno, ali onda se Bugarima dogodio europski krah i ispadanje u drugom pretkolu Lige prvaka protiv moldavskog Milsamija.

Na Poljudu tvrde da je transfer stavljen na čekanje, ali teško je očekivati da će Bugari krenuti u realizaciju posla i dovoditi igrače kad ih više nema u Europi.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Pak
Pak
08:08 24.07.2015.

Nevjerojatno je kako Hajduku uvijek toliko malo nedostaje da proda nekog igrača. Zaista nemaju sreće. Umalo su u više navrata prodali Maloču za 5 milja, za dlaku im je propao i transfer Sušića u Inter za 5 milja, a eto i Maglica je već praktički jednom nogom bio u Ludogorecu ali opet se umiješala viša sila. Kao da su se bogovi urotili protiv majstora s mora...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:03 23.07.2015.

Kuda ? U Solin ?

FI
Fisherman
13:06 24.07.2015.

Hajduk ce prodati igraca samo ako im dode Mamic umjesto Srbina Viskovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije