Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju trenera!

Hajduk odustao od Reje i donio odluku: Evo tko preuzima momčad!

Edoardo Reja
Foto: Leonard Ninčević/Pixsell
19.02.2015.
u 10:20

Glavni kandidat bio je Talijan Edoardo Reja, koji je već vodio Hajduk. Međutim, previše je odugovlačio s odlukom pa su na Poljudu odustali od njega

Već je dva tjedna prošlo otkako je Igor Tudor dao ostavku na mjesto trenera Hajduka, a splitski klub bacio se u potragu za novim trenerom. 

Glavni kandidat bio je Talijan Edoardo Reja koji je već vodio Hajduk. Međutim, previše je odugovlačio s odlukom pa su na Poljudu odustali od njega. Reja je sinoć s čelnicima Hajduka gledao utakmicu protiv Rijeke na Kantridi i činilo se kako je stvar blizu dogovora, ali onda je zatražio još jedan time-out.

Tada su Splićani izgubili strpljenje i jutros mu zahvalili na svemu te ga obavijestili da više ne mogu i ne žele čekati. Nakon toga donesena je odluka da će momčad do kraja sezone voditi Stanko Poklepović, a pomoćnik će mu biti Hari Vukas, koji je pomagao i Tudoru.  Ako sve bude u redu s licencom, popularni Špaco trebao bi voditi već sljedeću utakmicu protiv Lokomotive.

>>Edoardo Reja: Volim hrvatski nogomet, ali još se nisam dogovorio s Hajdukom

Komentara 25

Avatar drug lenjin
drug lenjin
11:41 19.02.2015.

Mogli su i odmah domaćeg trenera .Taj Brbić i ova uprava Hajduka su klub doveli na najniže grane u povijesti .

Avatar white socks
white socks
12:58 19.02.2015.

Samo sramotno i nesportski! Ajduku je najbolje da ne igra ni jednu utakmicu, kao i protiv Dinama, manje će izgubit ako ne igra, samo 3:0. A krivi su za sve Mamić, i Šuker, i ... Ništa nije kriv Brbić, ni Pavasović, "njihov Hajduk", ... Niti Josipović!

BE
Bergers
11:01 19.02.2015.

"Stanko Poklepović koji će svojim iskustvom pomoći" Bravo hajduče, sad će Stanko uvesti "pirju" pa će Rijeka umjesto s 3:0, ubuduće dobivat s 2:0. Ok, vratimo se u nogomet 8-desetih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije