Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TRENING

Hajduk stigao u Estoniju, a na lošem travnjaku ozlijedio se Bencun

Hajduk
Foto: Večernji list
1/3
01.07.2015.
u 20:58

Isto tako, još prije putovanja zglob je ozlijedio i Sven Tino Sušić pa nije ni putovao s momčadi u Estoniju.

Nakon nešto više od tri sata leta iz Splita, ekspedicija Hajduka u rano popodne stigla je u glavni grad Estonije Tallinn, odakle su autobusom produžili za Rakvere i održali trening.

Sve je bilo po planu trenera Damira Burića, koji je odredio da nakon ručka i kratkog odmora momčad trenira na Linnastadionu, gdje će sutra (18.30 sati) igrati protiv Sillamae Kaleva prvu utakmicu prvog pretkola Europske lige.

Neugodno iznenađenje bio je travnjak, jako tvrd, neravan i iznimno loš, što će uvelike utjecati na samu igru i dovodi do ozljeda. A prva žrtva tog travnjaka je Marko Bencun.

Izvrnuo je zglob i upitan je za nastup. Isto tako, još prije putovanja zglob je ozlijedio i Sven Tino Sušić pa nije ni putovao s momčadi u Estoniju.

Dakle, problemi su već počeli, kako to često i bude kad su ovakve egzotične utakmice u pitanju na samom početku sezone.

>> Hajduk u Estoniju otputovao bez Tina Sušića

Komentara 4

DH
dalibor.hren
21:47 01.07.2015.

Na lošem travnjaku se ozlijedio Bencun, a na svastiki Sušić!

IS
istina00
07:50 02.07.2015.

tragikomično, kad se sušić ozljedi u splitu to nema veze s travnjakom, ali kad se bencun ozljedi na estonskom travnjaku, to je zato što je travnjak tobože očajan, maltene koze i ovce pasu travu na njemu!?? prije bih rekao da hajduk već sada stvara alibi ako slučajno ne dobije ovu slabašnu momčad danas !

GM
Gusta magla
23:40 01.07.2015.

Hajduk opasno pocijenjuje Estonce, a popit ce sutra bar tri komada. Kad momcad i uprava ovako pocne pocetak sezone znamo da slijedi kme,kme cijelu sezonu.Pripremite cepice za usi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije