Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER IPAK OPTIMISTIČAN
Povratak na članak

Hajduk odigrao četiri utakmice na pripremama i ostao bez ijedne pobjede

- Vjerujem da su pripreme odrađene na dobar način, uvjeti su bili odlični. Ovakve utakmice s protivnicima koje smo odabrali čine i mene i momčad boljima - rekao je Valdas Dambrauskas nakon dva remija i dva poraza u pripremama

Komentari 6

CA
Catalonia
15:58 02.07.2022.

Trebali ste si pofurat suca frana jovica i ostale,sefa Hr sudaca brunu marica i predsjednika hns-a kustica da lobiraju kod sudaca i vrse pritisak na njih da vam sude penale,inace nula bodova.

VL
CA
Catalonia
15:51 02.07.2022.

Naravno da je hajduk ostal bez pobjede kad im nije sviran ni jedan penal osim u ovoj zadnjoj tekmi i to na kraju tekme.Nemre hajduk pobijedit bez penala-dva dosudjenog za njega po tekmi..

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
16:17 02.07.2022.

A kaj je to hajduk?

VL
RE
RedTree
18:51 03.07.2022.

Kao da je glava još oko osvojenog kupa, to je prošlost, treba se okrenuti opet ispočetka. Puno bolja igra se traži, previše se tehničkih grešaka radilo u obrani od krivih dodavanja do nepotrebnih driblinga. Ako nemaš sigurno rješenje, nabij loptu ili prema napadaču, krilu ili prema van jednostavno. I bolja igra u sredini, tu fali još jedan kreator uz Livaju i Krovinovića.

VL
ZG
Zeljko Grabar
19:53 02.07.2022.

Pocelo je prizivanje Boga da sene ponovi ista prica koja se ponavlja vec zadnjih 15 godina. Na stranu ovo sa penalima i sudackim pogurancijama koje su sastavni dio hnl-folklora i kojih nema u pripremnim utakmicama ali me zanima sto jee to veliki trner naucio iz ovih priprema, jer o nekakvoj novoj ideji ili taktici nismo mogli niti vidjeti niti cuti nista. Pricekajmo prvo kolu i gostovanje u Puli pa cemo vidjeti kako to novi Dambrauskasov Hajduk funkcionira, ali se bojim da je u povijesti Hajduka ipak onaj splitski funkcionirao bolje. A suskanje da bi Livaja mogao napustiti klub za sitne novce ako se uistini onda ce biti veselja unutar ove organizacije koju predvodi "Nas Hajduk" i gospar dubrovacki koji nekad zaboravi sto gospar u dubrovackom znaci.

VL
Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
23:44 02.07.2022.

Bolje gubiti na pripremama nego kasnije u službenim utakmicama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.