Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKA NOVA LICA

Hajduk objavio popis, evo tko sve ide na pripreme

Hajduk - Zagreb
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.06.2015.
u 15:37

Nema Artema Milevskog, oporavlja se od ozljede, a u Austriji bi se trebao priključiti Ante Roguljić.

Hajduk je svojim kanalima komunikacije objavio popis igrača za pripreme u Sloveniju i Austriju (od 15. do 28. lipnja).

Na njemu su i novi igrači poput Brazilca Jeffersona, Kamerunca Francka i Ukrajinaca Bilya i Radčenka. Uz njih su tu još Kalinić, Mikanović, Milović, Vlašić, Maglica, Grbić, Mujan, Mastelić, Juranović, Caktaš, Maloku, Nižić, Pejić, Stipica, T. i J. Bašić, Franić, Bencun, Sušić, Tudor, Kiš, Tomić i Balić.

Nema Artema Milevskog, oporavlja se od ozljede, a u Austriji bi se trebao priključiti Ante Roguljić. Otvoreno je pitanje dolaska lijevog beka Mattea Liviera, kojem je istekao ugovor s Juventusom, a karijeru je proveo na posudbama u talijanskim drugoligašima.

>> Hajduk bi htio dovesti reprezentativce Milića i Roguljića

Komentara 2

DU
Deleted user
19:12 14.06.2015.

Neka se samo dobro pripreme i 3 mjesto neće doći u pitanje.

AN
antijugoslavencina
05:49 15.06.2015.

Tito partija-Hajdukova armija! Ovaj klub je dotakao dno dna odkad je postao podruznica SDP-a i leglo orjunasa,komunjara i jugonostalgicara. Da ne bude zabune, navijam za Hajduk cijeli svoj zivot ali me trenutno stid to priznati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije