Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI U GORICI

'Hajduk nije zaslužio ništa osim poraza u Gorici. Nema govora o jedanaestercu na Livaji'

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS
18.09.2023.
u 22:14

Splitski prvoligaš izgubio je bodove kod Gorice koja se pod novim trenerom Dinkom Jeličićem probila na četvrto mjesto ispred Osijeka

Završeno je osmo kolo domaćeg SuperSport HNL-a, a sve pobjede upisali su domaćini. Splitski Hajduk kiksao je na gostovanju kod Gorice iako su imali vodstvo od 0:1. Vedran Ješe i sudački ekspert Mario Strahonja analizirali su dvoboj u emisiji Stadion koja se prikazuje na HRT-u. 

- Nisu ni zaslužili ništa drugo nego poraz. Bili su bolji, a na kraju su samo čekali da utakmica završi. Stvorila se nervoza i Gorica je to iskoristila. Jednostavno ne izgledaju dobro. Hajduk si ne smije dozvoliti da ovisi o jednom igraču. Lako je čuvati Livaju kada se zna da je on najopasniji igrač. Znam da se kod Leke trenira naporno, a oni su fizički pali u završnici. Sami su si sada zakomplicirali situaciju i neće im biti lako - rekao je bivši igrač Dinama i Zagreba, Vedran Ješe. 

VEZANI ČLANCI:

- Livaja je ušao u pad pored Krizmanića - ne u prekršaj, nego u pad, nema tu govora o najstrožoj kazni. Sudac Bel je stajao vrlo blizu i sjajno reagirao. Bel je nastupio vrlo autoritativno i Livaja je prihvatio njegovu odluku. Izvrsno je sudio cijeli susret te pokazao da se može nositi s pritiskom - mišljenje je Strahonje. 

Komentara 7

DA
darkog
11:04 19.09.2023.

blue shirt, pa ta izmišljotina o intenzitetu je najveća glupost u nogometnim pravilima. Kada si u skoku i najmanji dodir te izbacuje iz ravnoteže. I zbog toga je u ovom slučaju igrač gorice samo okrznuo loptu (bio je doslovce izguran iz prave putanje svog skoka) koja nakon toga mjenja smjer i pogađa igrača Hajduka od kojeg se odbija u gol.

DA
darkog
11:00 19.09.2023.

derin, naravno da je bilo kontakta. I to vide svi objektivni promatrači. Igrač osjeka kasni s zamahom na loptu i pogađa perića s nutarnje strane i njegova noga ulazi između Perićevih i ruši ga. Sve čisto osim pristranim navijačima.

AB
abram
08:44 19.09.2023.

Jedina sporna situacija na utakmici je Hajdukov gol, bio je faul

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije