Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Ne damo kune''

Hajduk ne želi Neretvi platiti 900 000 kn za Srnin transfer u Šahtar

Darijo Srna
AFP
02.02.2010.
u 18:58

Za službene informacije o odluci arbitraže u Poljudu čekaju povratak odvjetnika Damira Primorca iz Mostara, a tvrde da ugovor nije ovjeren u HNS-u.

Službeni Hajduk šuti o odluci arbitražnog suda da za transfer Darija Srne mora platiti Neretvi 900 tisuća kuna. Čeka se povratak odvjetnika Damira Primorca iz Mostara, pa će Splićani izvijestiti javnost o daljim koracima. Mogu tražiti ponavljanje postupka, ali mogu ići i na redovni sud kako bi dokazali da Neretvi ne trebaju ništa platiti. Naime, Hajduk tvrdi, za sada neformalno, da je ugovor s Neretvom potpisao klupski djelatnik koji nije imao pravo potpisati ga, te da taj ugovor nije ovjeren u Hrvatskom nogometnom savezu.

A na Hajdukovim službenim internetskim stranicama izašla je informacija koja sugerira da se Poljud neće pomiriti s odlukom arbitraže, pa se može očekivati da će odvjetnici posegnuti za izvanrednim pravnim lijekovima.

Inače, riješena su neka pitanja poljudske svakodnevice. Odlučeno je da će se prvi trening nakon povratka iz Španjolske, koji je na rasporedu sutra popodne, održati u Poljudu, a prva prijateljska utakmica igrat će se u subotu u 15 sati, Hajduk će gostovati u Dubrovniku kod istoimenog županijskog ligaša.

Komentara 6

KA
kajinx
19:14 02.02.2010.

E moji Bili, sa prevarama i lopovlukom nećete daleko stići.

OB
-obrisani-
20:02 02.02.2010.

Pa ne treba NK Neretva dvojiti oko tih para. HNK Hajduk če novac uplatiti odmah posle World Cupa kada se repka vrati a Srna postane najkoristniji igrač kockastih na SP 2010..Novac stiže jutro posle povratka..

OB
-obrisani-
22:37 02.02.2010.

Puno para za nekoga tko natjerava tikvu po njivi! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije