Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO NA POLJUDU

Hajduk na igrače troši 964 tisuće kuna mjesečno

Hajduk
Ozren Maršić
16.05.2013.
u 13:52

Igrači stoje 964 tisuće kuna mjesečno, treneri 74 tisuće kuna mjesečno, a radna zajednica 175 tisuća kuna mjesečno.

Hajduk je predočio financijsko stanje o kojem su govorili dopredsjednika Nadzornog odbora Branka Ramljak, predsjednik uprave Marin Brbić i voditelj financija Milan Prgomet.

Pohvalili su se klupski čelnici da trenutno nemaju ni kune, ali financijska budućnost trebala bi biti svjetla. Od 101 milijuna kuna zatečenog duga stiglo je smanjenje za 45 milijuna kuna, a budžet za 2013. godinu iznosi 81 milijun kuna.

Planirano je da rashodi u 2013. godini budu 52 milijuna kuna, ostatak bi trebao otići za vraćanje kredita u iznosu od 30 milijuna kuna. Hajduka potraživanja za transfere su otprilike 30 milijuna kuna, i to od transfera Anasa Sharbinija u Al Ittihad, Josipa Radoševića u Napoli, Ante Vukušića u Pescaru te Nikole Kalinića iz Blackburna u Dnipro.

Igračima Hajduk duguje dvije plaće, Radnoj zajednici četiri, a razina mjesečnog iznosa plaća sa 3,4 milijuna kuna smanjenja je na 2,2 milijuna kuna. Igrači stoje 964 tisuće kuna mjesečno, treneri 74 tisuće kuna mjesečno, a radna zajednica 175 tisuća kuna mjesečno.

>> Tudor u problemima: Kraj sezone za Blaževića, Andrijaševića...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije