Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća u povijesti
Povratak na članak

Slijedi drakonska kazna: Hajduk možda i do kraja sezone bez navijača na Poljudu

Prema nekim predviđanjima, onim najgorim za Hajduk, bijeli bi mogli do kraja prvenstva igrati pred praznim tribinama, a minimalno će dobiti dvije ili tri utakmice pred praznim tribinama

Komentari 36

HO
Hotspot
11:48 14.03.2017.

barem 5 utakmica pred praznim tribinama + novčana kazna, a onda neka hajduk TUŽI huligane koji su uzrok svemu ovome i traži naknadu štete!!! (naravno, ako se hajduk usudi dirnuti u te divljake)

VL
DU
Deleted user
12:57 14.03.2017.

Tako to biva kada se podilazi "ulici i uličarima". To nema nikakve veze sa sportom a još manje s nekakvom privrženošću i ljubavi za klub. To je zatvaranje očiju pred anarhijom koju provode oni koji navodno" hoće čiste račune u nogometu". Niti jako blesavi u to više ne mogu vjerovati. Možda da se dekretom Hajduk proglasi prvakom?

VL
PR
promag
11:55 14.03.2017.

i sad opet možemo govoriti protiv HNS-a i bilo koga drugoga, ali je činjenica da se radi o huliganima koji zakonom mase nekada i one koji nisu skloni kriminalnom ponašanju ponesu, te se stvori nered.

VL
IV
ivanjoksimovic
12:10 14.03.2017.

Nista to nece promeniti. Protiv huligana se bori onako kako su to radili Italijani i Englezi. Klub izbacis u poslednju profesionalnu ligu, tako da mu treba nekoliko godina da se vrati u prvu, a huligane po automatizmu osudis na visegodisnje kazne zatvora.

VL
ON
ON
13:02 14.03.2017.

Ovo sta nasi mediji,govore i pisu je mrtvo slovo na papiru.Huligani na sportskim borilistima,korimpirano drustvo,bezzakonje su posledica nasih politika,naseg pravosuda i nas samih koji u nasoj sredini sve to toleriramo.Svi mi moramo teziti da se u sta je mogucem kracem vremenu sve ovo promijeni.Kako? Postovati postojece zakone i sprovoditi ih potpuno,ako treba doradiat ili ih mijenjati..Odgoj u skolama na vjeronauku u crkvi.Jednom se za uvjek osloboditi licemjerja, ovoga kazniti malo manje zato sta je moj,ili sta iza njega stoji ovaj ili onaj.U ovom slucaju Hajduka kazniti majvecom mogucom kaznom.Policija, nadam se prati ova zbivanja,i ima podatke o huliganima,najostrije mjere protiv njih, a sudovi koji su uveliko doprinijeli svemu ovome moraju prestati biti socijalne ustanove ili kazalista,samo najostrije kazne za izgrednike ma ko da on bio.Ministar policije kaze da je policija radila svoj posao,i on je sukrivac.On smatra da je sudac trebao biti premlacen,da nebi doslo do jos vecih posledica.Bravo ministre,potencijalni momci,koji ce sutra ovo isto sutra napraviti dobili su vjetar u leda.Bas me zanima kakve sa,nkcije cekaju sve ukljucene u ovu sramotu sa poljuda.

VL
DU
Deleted user
13:10 14.03.2017.

Najveci problem je da se svi boje te divlje horde pa se ustrucavaju kritizirati ih i osuditi a nedaj boze traziti njihovo strogo kaznjavanje. Boji se uprava , igraci , zastitari pa i policija a kad je tome tako ne moze se ni ocekivati da se oni sami od sebe smire nego se dogadja bas suprotno,oni postaju sve gori , radikalniji i bezobzirniji . Posto je dokazano da primitivca i divljaka ne mozes smiriti samo rijecima i molbama jer oni to tumace kao tvoju slabost , ostaje nazalost smirivanje jedino silom i drakonskim kaznama. Pitanje svih pitanja je tko ce se to kod nas odvaziti napraviti i konacno uvesti reda na tribinama jer ovako vise ne ide , samo se loptica odgovornosti prebacuje na nekog drugog a nasilje eskalira .

VL
GI
gismund
15:10 14.03.2017.

kazna mora biti drastična i mora odjeknuti ne samo splitom nego i hrvatskom, tako da svima zvoni u ušima do kraja prvenstva i da nikome više na padne na pamet napraviti istu gadariju! a kao što je netko dobro napisao,, onda hajduk neka tuži huligane koji su mu takvim ponašanjem nanijeli štetu!

VL
RP
rpzagreb
15:27 14.03.2017.

Zašto možda ??? Tako bi trebali, bez iznimke kažnjavati svaki klub za divljačko i huligansko ponašanje njihovih navijača. Ili da se takvi klubovi bace, recimo u treću ligu. Rezultat takvih sankcija sigurno bi bio efikasan.

VL
SA
SANTOS
22:49 14.03.2017.

skandal do skandala.ko to uporno gura politiku u nogomet

VL
AO
ante.oreskovic75
16:00 14.03.2017.

Nema Splita do Splita....navali će turisti ako ovi nastave,pa još i koji auto zapale!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:09 14.03.2017.

Sve pet al ja i dalje ne razmem kak bi zaštitari il bilo ko mogel pročitat kaj na transparentu piše....čak i ak bi uspjeli tko bi znal o čem je tekst?

VL
FR
fredyooo
22:13 14.03.2017.

odlično, počinitelj je uhvaćen Hajduk može samo proslijedit kaznu a i zatražit naknadu za izgubljenu dobit, pa ako to učini onda će mladi mamić cijeli svoj život raditi za štetu koju je počinio na utakmici.ali ako hajduk to ne učini onda je suučesnik ili organizator tih sr..nja

VL
GU
General_U
13:44 14.03.2017.

dvi utamice maksimalno i to je puno, ali ako ovi iz uprave hajduka budu nastavili podržavati huligane kao prije ovog incidenta onda najblaža kazna bez navijača do kraja prvenstva plus po džepu, pa nek vam huligani plate.pooštriti zakone o neredima i naravno provoditi ih policija i sudstvo moraju odraditi posao.

VL
KO
kolonijalac
20:29 14.03.2017.

kakva kazna.........treba hajduk ugasiti a i ostale prvoligaše

VL
DU
Deleted user
12:39 14.03.2017.

Ovaj tekst na čirilici je stvarno pretjeran, pa bar 50% Armade nema nikakve veze sa čirilicom

VL
DU
Deleted user
19:41 14.03.2017.

Uvijeren sam da je ovo namjesteno odnosno da je ovaj momak u terenu u biti vojnik HNS-a !

VL
SV
sven222
17:19 14.03.2017.

Saša Pavličić Bekić ???!!!! zar to nije vatreni dinamovac ???!!!! koliko znam lik se je hvali na sva usta!!! to je ona kozmetička promjena u našem nogometu..odstupio pozajmljivač novaca došao vatreni navijač??!!! zašto utakmica nije prekinuta ??? e onda bii Rijeka osvojila 3 boda a to nekome ne paše !!! može se prekinuti za skandiranje protiv HNS-a a nemože kad huligan utrči na teren!!! koji kriteriji, od danas do sutra...

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:55 14.03.2017.

kolika BI trebala biti kazna ga namjestanje 11 naslova i pa i za namjestanje slijedecih jos 11? onda IDE gazda u mirovinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.