Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Radošević:
Povratak na članak

Hajdukov napredak je očit, a HNL je sve bolji, bit će zanimljivo prvenstvo

– Najvažnije je da momčad usvaja sve trenerove zamisli i da ih svaki pojedinac pokuša prenijeti na teren. Rezultat će doći – kaže Radošević.

Komentari 4

DU
Deleted user
11:05 25.07.2017.

Zašto se Hajduku ne oduzmu titule prvaka2005,2006,kada je nedvojbeno dokazano da su osvojene na nezakonit način,odnosno kupovinom sudaca? Na suđenju Širiću za primanje mita za "pošteno suđenje",vidi se da je Širkan od Maleša trażio novac za pošteno suđenje i dugove koji nisu isplaćeni za sezonu 2005,2006 kada su bili prvaci?E,sad, 1.Zašto se te titule ne oduzmu Hajduku jer su po zakonu i dokazima osvojene na nezakonit način,odnosno kupovinom sudaca? 2.Zašto nitko od te uprave Hajduka ne odgovara za davanje mita,jer i to je kazneno djelo ,kao i davanje istog? 3.Zašto se o tome ne piše,čak se i ne spominje,potpuno se ignorira kao da je Širić sam sebi davao mito?Ok,Maleš je išao sa označenim novčanicama u dogovoru sa policijom,ali što je sa sezonama kada su bili prvaci i kada su također plaćali za pošteno suđenje? Odgovori: 1.U HNS-u se boje pokrenuti takvu procedurujer se boje eskalacije problema.Da im ne zapale huligani Kuću nogometa,fizičkih napada,pokušaja ubistva i sl.što se već u manjim intezitetima i događa! 2.Politika ne dozvoljava.Boje se još većih podjela.Puno ljudi je tu uključeno,drugim riječima ne talasaj! 3.80% novinara i urednika su dalmatinskog porjekla ili navijači Hajduka,i ta se stvar kao i suđenje Širkanu samo spomene u par redaka bez iznošenja detalja,dok za Mamića sve znamo,pratimo u nastavcima,čak znamo i ono što nebi smjelo iscuriti u javnost? Ah,da,zaboravio sam,Mamić je kriminalac a Dinamo je kupio sve titule koje je osvojio!

VL
SA
savjest1234
11:52 25.07.2017.

Radoševiću, na liječenje dok je vrijeme !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.