Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLAVI' NEĆE NA SV. DUJU

Hajduk izbačen s Ramljaka; Vučević Dinamu: Jadan ste klub, radi se o djeci

Goran Vučević
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
14.05.2014.
u 11:52

Dinamo je "izbacio" Hajduk s popisa momčadi koje igraju na tradicionalnom memorijalnom turniru Mladen Ramljak. Isto tako, "plavi" neće sudjelovati na kadetskom turniru Sv. Duje.

Novi udarac dobio je Hajduk. Nakon što je Grad Rijeka zabranila odigravanje utakmice finala juniorskog kupa između Hajduka i Splita, "bijeli" su dobili "odbijenicu" i od Dinama.

Naime, Dinamo je "izbacio" Hajduk s popisa momčadi koje igraju na tradicionalnom memorijalnom turniru Mladen Ramljak. Isto tako, "plavi" neće sudjelovati na kadetskom turniru Sv. Duje.

– Dinamo nas je izbacio s Ramljaka. Neće doći ni na naš turnir Sv. Duje. Dogovor je bio da ćemo nastupati jedni i drugi. Rekli su da je to jer su odnosi Dinama i Hajduka narušeni. Ja sam i poručio da su jadan klub jer ovdje je riječ o djeci. Pa ja sam došao raditi s djecom i ponekad se pitam kamo ovo sve vodi – rekao je sportski direktor Hajduka Goran Vučević za 24sata.

>> 'Pa mi nismo ni znali da se treba igrati još jedna utakmica!'
>> Hajduk i Split već istrčali na Kantridu, a onda Grad Rijeka zabranila igranje utakmice!

Komentara 57

Avatar Azriel
Azriel
13:44 14.05.2014.

Molim argumente! NK CROATIA je dužna 400 milja kuna. Čudnom pretvorbom Croatia je pretvorena u Udrugu građana Dinamo, dugove ne prizna, ni prema igračima ni prema državi, ali zadržava titule! Gdje je to moguće osim kod nas. Al opet nemanema veze, jer u interesu je hrvatskog nogometa da opstanu i Dinamo i Hajduk i Rijeka i Osijek. I sram me je kad neki uporno svađaju Hrvate, a naivna se djeca koja nemaju pojma što se događalo spremno tuči za nekakvu svoju istinu. I sram me je pto se toliko djece klanja onoj jugoslavenčini Mamiću! Da jugoslavenčini, jer YouTube je prepun njegovih izjava u Srbiji, i prepun njegovih slavlja uz srbijansku muziku. Priznajem samo argumente, kukavičke minuse si zataknite znate gdje već.

Avatar cannabinoid
cannabinoid
14:12 14.05.2014.

sta ste se uzvrpoljili mamicevci, tata ce vec za vikend donit cigane i bosanske harmonikase pa cete proslavit titulu, a ako budete dobri mozda dobijete i kobasu. iskrene cestitke od hajdukovca! 'jalnog' hajdukovca ako vam je tako lakse.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:40 14.05.2014.

Jadni su svi ovi kokošari koji šire razdor među Hrvatima.Upregnuti su u žikino kolo i rade više štete nego četnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije