Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga
Povratak na članak

Dinamo, Hajduk i Rijeka doznali moguće protivnike!

Modri bi mogli još jednom igrati protiv Izraelaca koje su već izbacili u pretkolu Lige prvaka.

Komentari 4

DE
derin
14:06 06.08.2018.

Je li tko vodi Hajduka pitam se!? Prodali ste Radosevica i Savvasa, dva defenzivna vezna, sad nemamo nijednog, najboljeg napadača i jedinog pravog Futacsa držite u drugoj momcadi. Hajduk je zaradio 15 milijuna eura u zadnjih godinu dana, a nitii jedno ozbiljno pojačanje ovo ljeto nije dovedeno. Pa sto čekate, s ovom kvalitetom četvrto mjesto u HNL-u izgleda kao SF. Dovedite hitno bar dva ozbiljna igraca u vezu, s tim da futacs ostaje u napadu, ne pojačanja u rangu ivanovskog. p.s. Gdje je sad onih 200 sto je smijenilo Kosa i Branca pored 40000 drugih članova. Alo Huljaj, probudi se.

VL
DU
Deleted user
16:05 06.08.2018.

Naravno, Hajduk rasproda sve ca vridi , a ne dovede nista vridna . Samo, ko ce sada biti kriv ca ni 4. ne budu u HNL ili kad ispadnu iz Europe ? Mamic nije u Hrvatskoj, aaa mozda Suker? Ka sta tvrdim godinama , "splitska dica" su njjzasluznija za raz..jebavanje Hajduka zadnjih 20 godina! Svidilo se to nekom ili ne ali je tako! Klub je to bez glave i repa ,koga vodi shaka huligana i ulica..

VL
SM
san.martino
16:10 06.08.2018.

Kerum je covjek koji je najvise zla napravio Splitu od njegova postojanja! Dovoljno je samo to sto je Hajduka prepustio NH-u!

VL
MI
mislav22
22:30 06.08.2018.

Kako Gayduk saznao protivnika kada će ispasti od ovih drugorazrednih Rumunja.Gledam utakmicu protiv Lokomotive i gledam jad i očaj Gayduka, ne moćan, nesposoban, bez ideje i ikakve šanse na protivničke gol. Katastrofa od kluba i igrača. Nažalost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.