Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Koprivnici

Hajduk i dalje ne zna za pobjedu!

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
01.09.2018.
u 20:36

Slaven, koji je također bez pobjede u novoj sezoni, ostao je na sedmom mjestu sa 4 boda, a Hajduk je osmi, također sa 4 boda.

Nogometaši Hajduka još uvijek su bez pobjede u domaćem prvenstvu, nakon što su u subotu u 6. kolu Prve HNL kod Slaven Belupa odigrali 1-1 (1-1).

Domaćini su krenuli ambicioznije u susret i zasluženo su poveli u 17. minuti. Igrači Slaven Belupa odigrali su lijepu akciju i lopta je došla do Delića koji je sa deset metara iskosa snažno pucao na prvu stativu, a lopta je prošla vrataru Posavcu kroz noge.

Hajduk je poravnao u 33. minuti nakon kornera. Gyurcso je ubacio iz kuta, a Brazilac Jario glavom pogađa za 1-1

Slaven Belupo - Hajduk
1/6

Dvije najbolje prilike u drugom poluvremenu imao je Hajduk, u 72. minuti Gyurcso je sa sedam metara pogodio vratnicu, a u 75. je udarac Stanka Jurića sa 18 metara obranio vratar Slavena.

Slaven, koji je također bez pobjede u novoj sezoni, ostao je na sedmom mjestu sa 4 boda, a Hajduk je osmi, također sa 4 boda. Večeras u 21 sat Osijek dočekuje Lokomotivu.

Utakmica je odigrana na Gradskom stadionu u Koprivnici pred 2.000 gledatelja, a sudio je Ivan Bebek iz Rijeke. 
STRIJELCI: 1-0 Mateas Delić (17), 1-1 Jairo (33).

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:09 01.09.2018.

Baš ste zločesti gledate čašu i kažete da je polupuna..... to ne gledate to tako da je već dva tjedna Hajduk neporažen.... Na dva super teška gostovanja i derbija začelja, nisu ga uspjeli pobijediti ni Inter Zaprešički niti Belupo danas.... Kapa dolje bili.... vlasnici su sigurno ponosni na vas i svoje umijeće vođenja kluba

UV
Uvjekprotiv
20:50 01.09.2018.

Hajduk lagano umire! A druge godine nažalos opet će imati ekipu u 1HNL jer ce Hajduk 2 osvojit 2 HNL.

DU
Deleted user
22:16 01.09.2018.

A iduće kolo Rudež. Barem da je netko slabiji,kud baš Rudež.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije