Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET KAZNA

Hajduk kažnjen jer je naopako okrenuo zastavu HNS-a

Hajduk - Lokomotiva
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
11.04.2018.
u 13:28

Hajduk je tada naopako okrenuo zastavu HNS-a pa će zbog toga i pirotehnike platiti 90.000 kuna.

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer drugi je put u dva dana kaznio Hajduk, ovaj put zbog incidenata na utakmici s Lokomotivom u 28. kolu na Poljudu. Hajduk je tada naopako okrenuo zastavu HNS-a pa će zbog toga i pirotehnike platiti 90.000 kuna.

"Na utakmici Hajduk-Lokomotiva od strane domaćih navijača na sjevernoj tribini stadiona u periodu od 27.-69. minute zapaljeno je više od 50 raznih pirotehničkih naprava te nije na ispravan način izvršena obveza kluba domaćina iz članka 13. Propozicija natjecanja o postavljanju zastave HNS-a. Time je počinjen prekršaj iz članka 67. i 93. DP HNS-a pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 90.000 kuna", objavila je stranica HNL-a.

Podsjetimo, Klakočer je zbog izgreda na utakmici s Rijekom kaznio Hajduk sa 65.000 kuna te zatvaranjem sjeverne tribine na jednu utakmicu.

Istra zbog paljenja baklji Demona na utakmici s Dinamom mora platiti 8.000 kuna, a zbog pet žutih kartona još 5.000.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar kesizubac
kesizubac
15:30 11.04.2018.

Kad Torcida puni džepove HNSa i Mamića..........., neopisivo........

MA
Makinja
15:45 11.04.2018.

Najveci sponzor HNS-a je upravo Hajduk i udruga Nas Hajduk. Svaki utakmicu neku kaznu dobijemo zbog par kretena koji baklje bacaju i ostale njihove sheme. Ma sramota, navijac sam Hajduka al ovo je preslo svaku granicu. Kad prekinu utakmicu na Poljudu momacadi Hajduka padne sve u vodu, izgubi se inicijativa u napadu sve se pobrka.

SE
sesvečan7
17:37 11.04.2018.

....kazne su smiješne,učestalo se ponavljaju a HNS ih mazi,jednom oderite kako bog zapovijeda pa da vidimo hoče li ti divljaci,narkomani i pijanci stati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije