Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽUJU I EVERTON

Uefa otvorila disciplinski postupak, Hajduk može ostati bez 6 milijuna kuna!

Foto: Reuters
1/2
18.08.2017.
u 17:35

Kada će Uefa donijeti presudu još nije poznato, no u Hajduku se nadaju da će postupak trajati što duže.

Uefa je otvorila disciplinski postupak protiv Evertona i Hajduka zbog nereda na jučerašnjoj utakmici kvalifikacija Europske lige, objavila je europska nogometna federacija na svojoj stranici.

Hajduk se tereti zbog bacanja predmeta, nereda u publici, ulaska navijača u teren i uzrokovanja štete. Everton je pod istragom zbog bacanja predmeta.

1/14

A kada će Uefa donijeti presudu još nije poznato, no u Hajduku se nadaju da će postupak trajati što duže. Naime, čak je moguće i da se uzvratna utakmica idućeg tjedna, odluči li tako Uefe, igra pred praznim Poljudom. Hajduk je za taj susret već rasprodao stadion i zaradio oko šest milijuna kuna pa bi navijačima morao vratiti novac.

Inače, postoje dvije verzije sinoćnjeg incidenta na Goodison Parku. Englezi pišu da su hajdukovci prvi počeli s ubacivanjem predmeta nakon prvog gola Evertona, dok Torcida tvrdi da su reagirali na provokacije i gađanje s tribine Evertona. 

Komentara 57

NV
NV
17:41 18.08.2017.

Barbari primitivni.

DU
Deleted user
17:58 18.08.2017.

Ne može se osporiti da "ljubav" Torcide i "Njihovog Hajduka" nije skupa. Ljudi smatraju da što je više kazni da je iskazana ljubav veća. Neka im je i dalje tako.

SM
san.martino
19:36 18.08.2017.

Žao mi je što to moram reći kao navijač hajduka,ali torcida je stvarno postala grobar hajduka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije