Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Hajduk doznao kaznu zbog navijačkih izgreda protiv Gorice

Gorica - Hajduk
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
06.11.2019.
u 17:36

Isključeni nogometaš Gorice Joey Suk (dva žuta kartona) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i s tri tisuće kuna novčane kazne

Hajduk je saznao kaznu koju mora platiti zbog incidenta svojih navijača tijekom utakmice 14. kola Prve HNL na gostovanju kod Gorice. Disciplinski povjerenik Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama koje su objavljene u priopćenju:

'Na utakmici Gorica-Hajduk na istočnoj tribini stadiona među pripadnicima navijačke skupine Torcida u 78. minuti zapaljeno je 18 baklji pri čemu su dvije baklje ubačene na teren pa je sudac morao prekinuti igru na pola minute. Time su počinjeni prekršaji kažnjivi po članku 67. DP HNS-a pa HNK Hajduk zbog ponovljenih prekršaja mora platiti kaznu od 35.000 kuna, a HNK Gorica kao organizator utakmice iznos od 8.000 kuna'', stoji u objašnjenju disciplinskog suca.

Gorica - Hajduk
1/12

NK Osijek mora platiti kaznu od sedam tisuća kuna zbog upaljene četiri baklje među pripadnicima navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini stadiona u 68. minuti utakmice Osijek - Rijeka.

GNK Dinamo je kažnjen iznosom od deset tisuća kuna zbog upaljenih šest baklji od strane pripadnika navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini stadiona (tri ubačene u ograđeni dio igrališta) u 75. minuti utakmice Dinamo - Inter Zaprešić.

Isključeni nogometaš Gorice Joey Suk (dva žuta kartona) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i s tri tisuće kuna novčane kazne.'

Ključne riječi

Komentara 2

21
215794
19:00 06.11.2019.

Zasto klubovi trebaju platiti kaznu pod izgovorom Vasi navijaciiii. To su huligani ima policija ima snimke pa naplatite od onoga tko je to ucinio. Kako i kuda to vodi jos ce netko nekog ubiti a klubovi ce platiti stetu ilii ici u zatvor znam da sam blesav a stvarno tako mislim uhvatiti mamlaze ili idijote malo po dzepu malo s onom odgojnom palicom malo prisilnog rada i bit ce sve u redu hvala

DE
derin
19:01 06.11.2019.

Ljudi, za svoj se klub navija kad ide dobro i kad ide slabije, ono postrojavanje igrača je sramotno i deguntano, zamislite da vama rulja se 20 minuti na vama izderava i gadi vas. Igrači su onda u grču, blokirani, igraju još lošije, onda jedva čekaju pobjeći iz kluba, a drugi neće doći. Koliko bi nam sad valjao Futacs. Jeste li to igdje vidjeli drugdje!? Ne sviđa ti se zviždi, ne dolazi na utakmice, maši bijelim rupčićima, ali svoje igrače ne teroriziraj. A ako voliš svoj klub ne uzimaš mu novac s bakljama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije