Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA ŠPICOM
Povratak na članak

Hajduk dovodi Kamerunca Mengola, a stiže i Ivan Santini

Ivan Santini samo je dva puta počeo utakmicu za Standard ove sezone

Komentari 5

MA
magnum2013
13:32 08.12.2015.

Ozrene Maršiću zar misliš da smo mi ovce pa da nam možeš prodavati ovakove priče. Izgleda da si ti ipak čovjek bez morala i ne usudiš se pričati o tome sa kojim novcima Hajduk dovodi igrača, a računi su im blikirani već dvije godine. Partija ih je nagradila za vjernost i proglasila im stadion kulturnim dobrom tako da svi građani HR moraju izdvajati i financirati "konzerviranje"stadiona. Ljudi u Hrvatskoj koji ne plate svoje obveze i račune budu blokirani. Zašto se to ne događa sa Hajdukom.Zašto se recimo Mamića zatvara zbog "nepravilnosti ili kriminala", a sa vidljivim kriminalom se to ne događa? Jesmo li mi svi jednaki u Lijepoj našoj ili je to osobina uvlakača i vjernih.

VL
DU
Deleted user
18:17 08.12.2015.

Ovaj čunjoglavi opet blebeće! Kada je Ohandza iz druge lige prešao u Ajduka,nakon što mu Dinamo nije htio produžiti ugovor(bio na posudbi u Sesvetama) u Splitu se danima slavilo kako je Ajduk preoteo Ohandzu od Dinama. Sada opet dovode nekogg levata koji je ispao iz 1. Rumunjske lige i koji od ljeta ne igra za nikoga,jer ga nitko neće niti džabe! Ali hoće Ajduk,a čunjoglavi će od njega napraviti idola.Sve dok se ne povrijedi,znači par utakmica,a onda laganini kao Ohandza i Mile whiskey do kraja ugovora ili raskida na štetu Ajduka!

VL
PU
Pukovnik10
14:11 08.12.2015.

bolje bih im bilo da u špicu dovedu ubojiti tandem Vučimilović-Marić pa oni su im nerješiva enigma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.