Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO MARIĆ

Hajduk dočekao prvi odlazak! Ali ne igrača nego šefa škole...

Marin Brbić i Goran Vučević
Foto: Tino Jurić/Pixsell
13.01.2014.
u 22:28

Ni dva tjedna od Vučevićeva predstavljanja Marić je otišao iz Hajduka. Odlazak je zamotan u celofan, suradnja je prekinuta na Marićevu inicijativu, predsjednik Marin Brbić kaže da žali i da je iznenađen, ali jasno je da Marić i Vučević nisu na istim valnim dužinama.

Kada je Goran Vučević dolazio na funkciju sportskog direktora Hajduka, nimalo biranim riječima obrušio se na stanje u omladinskoj školi. Govorio je o zastarjeloj skautskoj službi, o tome da sve selekcije moraju igrati po programu Hajduka... Odmah se vidjelo da mu se ne sviđa ono što radi šef škole Zdravko Marić.

Ni dva tjedna od Vučevićeva predstavljanja Marić je otišao iz Hajduka. Odlazak je zamotan u celofan, suradnja je prekinuta na Marićevu inicijativu, predsjednik Marin Brbić kaže da žali i da je iznenađen, ali jasno je da Marić i Vučević nisu na istim valnim dužinama. Ništa čudno, nova metla drugačije mete, ali kako je to Marić vrijedio u srpnju kada je stigao u Poljud, napravio novu kadrovsku križaljku. Tako je to u Hajduku: sad vrijediš, sad ne vrijediš. Nema kontinuiteta u stručnom dijelu, kadrovi se brzo mijenjaju. Nikoga ne bi iznenadilo da uskoro pod sumnju dođe i rad Igora Tudora, a do jučer je bio trener kojemu treba dati doživotni ugovor.

Na početku prijelaznog roka, dakle, Hajduk je ipak zabilježio jedan odlazak. Ne priželjkivan igrački, nego je otišao šef škole, a novac od transfera čeka se kao spas, odnosno nastavak životarenja. Špekulacije iz inozemstva kažu da je Mario Maloča i dalje u igri za Beşiktaş, ali sada je aktualan i Kaja Rogulj koji je jeftiniji. Za Marija Pašalića ima puno zanimanja, navodno je Eintracht iz Frankfurta sa 2,5 milijuna eura odštete i 20 posto od budućeg transfera najkonkretniji, ali malcu iz Kaštela ne ide se iz Hajduka. Vjeruje da bi se na proljeće mogao nametnuti Niki Kovaču. Avdiji Vršajeviću Turska je željena destinacija, zanimanja ima za Jeana Kouassija, u rubrici “špekulacije” još su Lovre Kalinić i Tonči Mujan. Bijelima je ponuđen napadač iz Hondurasa Rony Martinez (26), navodno stiže napadač iz Gane..

Komentara 1

LI
Lisabon
07:25 14.01.2014.

Marijo Pasalic veruje da bi se mogao nametnuti N.Kovacu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stvarno vlada ludilo od ponuda za Hajdukove igrace.Bit ce para.Do tada ce se trositi pare od transfera Gige Vukovica i Blazevica,a bit ce i od Lazia za Ercega.Samo da jos grad Split i vlada potpisu garancije za nacionalni stadion.Mozda grad Split otpise dug za kredit!!!!Svjetlo na kraju tunela sve je izvjesnije i bolje se vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije