Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLAKOČER ODLUČIO

Hajduku najveća kazna za 14. kolo HNL-a. Po džepu dobili Dinamo i Varaždin

Split: Hajduk i Rudeš na Poljudu igraju 14. kolo Prve HNL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
08.11.2023.
u 16:42

Torcida je, tijekom utakmice Hajduka i Rudeša, u 74. minuti upalila pedeset baklji, od kojih su dvije bačene na tartan stazu, što je dovelo do prekida igre u trajanju od dvije minute

Prošloga vikenda odigrano je 14. kolo HNL-a. Bodovi su podijeljeni, sudačka komisija donijela je svoje zaključke o nekoliko spornih situacija u odigranim utakmicama, a za kraj ostaju i odluke disciplinskog suca HNL-a, Alana Klakočera, o kaznama zbog incidenata tijekom odigranih susreta.

Najveća novčana kazna pripala je Hajduku, koji mora platiti 7000 eura. Osim 'bijelih' sankcionirani su i 'plavi'. Dinamo mora platiti 3350 eura kazne. Uz njih kažnjen je i Varaždin, koji će izdvojiti 1200 eura. Priopćenje disciplinskog suca donosimo u cijelosti:

GALERIJA Dinamo na teškom gostovanju kod Varaždina izjednačio u posljednjim minutama susreta

Split: Hajduk i Rudeš na Poljudu igraju 14. kolo Prve HNL
1/11

"GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 14. kola Varaždin - Dinamo gostujući navijači BBB, smješteni na južnoj tribini, u 31. minuti zapalili jednu petardu, u 75. minuti dvadeset i šest baklji i dvije dimne bombe te jedan strob koji je bačen na teren za igru, zbog čega je utakmica prekinuta na 40 sekundi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 3350 eura.

VEZANI ČLANCI:

NK Varaždin se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 14. kola Varaždin - Dinamo gostujući navijači BBB, smješteni na južnoj tribini, u 31. minuti zapalili jednu petardu, u 75. minuti dvadeset i šest baklji i dvije dimne bombe te jedan strob koji je bačen na teren za igru, zbog čega je utakmica prekinuta na 40 sekundi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1200 eura.

HNK Hajduk se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 14. kola Hajduk - Rudeš domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini, zapalila po jednu baklju u 20., 57., 62. i 64. minuti, po dvije baklje u 22., 24. i 31. minuti, po jedan strob u 63. i 65. minuti, jednu dimnu bombu u 73. te u 74. minuti pedeset baklji, od kojih su dvije bačene na tartan stazu, što je dovelo do prekida igre u trajanju od dvije minute, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 7000 eura."

VIDEO Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

Komentara 1

Avatar Centurion
Centurion
19:34 08.11.2023.

Mislim da Rijeka 12.11 opet preuzima vrh a ima i utakmicu manje? Trener Ri za sada ne zna što učiniti, jer ima lošeg pomoćnog savjetnika., koji riše po papiru, ima 4 očiju i odmah vidi lošu kariku, igrača kojeg trebaa odmah zamijeniti. Psihića nemaju a to je ključno. Neki igrači lutaju i kilave na terenu i ne znaju gdje je lopta ni gdje su oni. Sva sreća pa je i Dinamo, moj sekundarni klub u krizi. Usput čemu trener gura Smolčića i Lepinjicu, veznjak 0. Pa to je uvijek igrač-dva manje. A onaj čokoladni se uvijek spetlja sa loptom, 0. Ma idem za savjetnika😊🧐.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije