Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMOLIRALI ZADAR

Navijači čekali Artema Milevskog i njegov debi, a dočekali su Hajduk!

Hajduk
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/9
16.08.2014.
u 22:49

Završilo je 6:0, a kakav je bio tempo potvrđuje da su po tri pogotka pala u prvom i drugom dijelu.

Hajdukovi navijači čekali su Artema Milevskog i njegov debi u bijelom dresu, a dočekali su Hajduk. Da, u pobjedi protiv Zadra od 6:0 (3:0) cijela momčad Igora Tudora odigrala je briljatno, bila je demonstracija sile i moći momčadskog nogometa. Hajduk je u velikom trenutku, ima četiri pobjedu nizu, gol razlika je 16:2, Tudorova momčad postiže četiri pogotka po utakmici.

Protiv Zadra momčad je predvodio trio Kouassi, Sušić i Maglica, ali i svi ostali su igrali kao navijeni. Prvih desetak minuta Zadra je hrabro izašao, visoki presing urodio je plodom.

- Pripremali smo se za to, znao sam da će Hajduk biti nervozan na klupi i u momčadi kada mu izađeš na presing - rekao je trener Zadra Ferdo Milin. A onda je Kouassi srušen u šesnaestercu Zadra. Taj sendvič u 11. minuti sudac Frković vidio je kao jedanaesterac, Zadrani baš i ne, a s bijele točke miran je bio Mijo Caktaš.

- Procjenu o suđenju ostavit ću mjerodavnima - kaže Milin.

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Za 2:0 sve je napravio Sušić, najprije je probio bok, ubacio, pa u nastavku petom šutirao, Matković jedva obranio, odbio u vratnicu, a Maglica je klizećim startom povisio na 2:0. A onda je svoje minute uzeo Jean Kouassi. Bjelokošćanin je ponovno u velikoj formi, protiv Zadra je zabio u 31. i 51. minuti. I Sandro Gotal nastavio je svoj niz, pogodio je za 5:0 u 55. minuti. Zadar je ut im trenucima bio u potpunom nokautu.

- Ovo je ohrabrujuće uoči utakmice s Dniprom - kazao je Hajdukov trener Igor Tudor.

Konačnih 6:0 postavio je Maglica u 72. minuti, briljantnu dubinsku loptu dao mu je Milevski kojeg je Tudor provjerio u tridesetak minuta.

Vidi se da je nespreman, objektivno ngdje je na dvadesetak posto spremnosti, ali taj ima nogomet u malom prstu. Ta asistencija Maglici je bila iznimna, a ono što je napravio u 84. minuti izazvalo je ovacije Poljuda, zaustavilo dah od nogometnog užitka. Na nekih sedam metara od Zadrovih vratiju primio je loptu, lažnjakom povaljao cijelu obranu i onda kratko dodao do Maglice, koji je propustio čistu prigodu. Dvojbi nema, Milevski će biti pojačanje, ali trebat će još vremena.

- Vidjeli ste ta dva velemajstorska poteza. Pred Milevskog tek stiže pravi radi i napor. Nastavi li ovako vidjet ćemo ga u pravom svjetlu - rekao je Tudor.

Predstavljen je i Dejan Mezga, žilavi Čakovčanin odigrao je nešto više od pola sata, u veznom redu bit će od iznimne koristi. Hajduk je pred dvoboje s Dniprom pun sampouzdanja, izaslanici iz Dnipropetrovska imali su što vidjeti u Poljudu...

HAJDUK - ZADAR 6:0 (Caktaš (p)12', Maglica, 25', 72', Kouassi 31', 51', Gotal 55')

>> Kakva utakmica! Hajduk 'petardom' uništio Lokomotivu

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Jurisko
Jurisko
09:39 17.08.2014.

Eto i to se desilo u HNLu da suci pomažu Hajduku. Mislim da je krajnje vrijeme da uprava Hajduka kazni Kouassia zbog njegovih bacakanja. Hajduk bi zadra vjerojatno dobio i bez pomoći sudca ali ono što je ovaj sinoć sudio to je bože sačuvaj. Mislim da je ono suđenje od sinoć samo zbog mira u kući pa da se može reći eto i vama su sudci pomagali. Žalosno je da nemamo 10 poštenih sudaca.

Avatar mlijeko
mlijeko
00:54 17.08.2014.

Ovaj 11-sterac ne bi sudio ni sam Tudor. Drugi gol nakon prekršaja nad golmanom, a žute je Zadranima davao za krivi pogled. Zove se Frković i mislim da bi morao kao i Šimćić i Ljubičić biti skinut sa liste. Sramotno suđenje.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
08:24 17.08.2014.

Hajduk stalnim kukanjem i kmečanjem o tome kako ih kradu radi pritisak na suce. Bolje bi bilo da pogledaju kakve igrače i kakvog trenera imaju te koliko malo zarađuju na transferima igrača poniklih iz škole nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije