Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše odluke

Hajduk bijesan na suca Jovića: To nije suđenje za prvu ligu

Hajduk - Slaven Belupo
Ivana Ivanović/Pixsell
10.03.2014.
u 21:26

- Oštetio je Jović najprije nas, pa Istru. Oštetio je nogomet, to nije bilo suđenje za prvu ligu, ni njega, ni pomoćnika!

Hajduk je upao u jednu od najvećih vratarskih kriza u povijesti, izvan stroja su prvi, drugi i četvrti vratar! Kaliniću je lakat sve bolje, ali još ne trenira pod punim opterećenjem. Dante Stipica u Puli je zaradio potres mozga i frakturu nosne kosti, noć je proveo u bolnici i čeka ga pauza od desetak dana, izgubljen je za Osijek i Dinamo. Četvrti vratar Ivo Grbić (17) ima problema sa sinusima, nije branio za juniore. Kako stvari stoje, u Osijeku će na vrata junior Fabijan Tomić, koji je u Puli uspješno zamijenio Stipicu, a ne zna se tko će mu biti pričuva.

Čelnici kluba udarili su pak na suca Frana Jovića. Njegovi previdi stavljeni su na službenu stranicu. Jović je pogriješio kod jedanaesterca, koji je vratio Istru u igru, a to što kasnije nije dosudio još jedan, čisti jedanaesterac za Istru više govori o njegovoj savjesti. Jović i pomoćnici sudili su loše, griješili na obje strane, ali valja notirati da je taj jedanaesterac bio ključan.

- Oštetio je Jović najprije nas, pa Istru. Oštetio je nogomet, to nije bilo suđenje za prvu ligu, ni njega, ni pomoćnika! - kaže predsjednik bijelih Marin Brbić.

>>Istra prekinula Hajdukov pobjednički niz, Tudor isključen

Komentara 5

Avatar Pacov
Pacov
21:31 10.03.2014.

Al kada je na stetu drugima,i kada ide njima na ruku onda su sudili dobro al ono desi se.

VK
vječni krojf
22:10 10.03.2014.

Da,naravno da je Hajduk bijesan na suca.To je vec stara prica,nisu pobijedili i suci su za to krivci.Govore o tudjoj savesti a za svoju zaboravljaju.Koliko se sjecam u kupu su pobijedili nekakve amatere sudackom pomocu i nisu bili bijesni na suca,nego su se ponosili da su se plasirali u sljedecu rundu.Sta to govori gospodin Brbic koji i nema puno pojma o nogometu u koji je zalutao.

LI
Lisabon
08:17 11.03.2014.

E sad,Marsicu,ako drzis da si objektivan,napisi clanak o analizi sudjenja na toj utakmici.Pa napisi sta je sinoc na emisiji PRVA LIGA o spornim detaljima s te utakmice rekao u analizi g.Šupraha (inace Dalmatinac).Rekao je da penal za Istru bio i da je opravdano dosudjen (a svi smo gledali usporenu snimku iz 2-3 kuta),a za prekrsaj hajdukovog golmana na Radonjicu,rekao je (opet nakon 2-3 puta pokazane usporene snimke)DA JE SUDAC morao SVIRATI NAJSTROZU KAZNU,ali da golman pritom nije zasluzio crveni karton.A druga je naliza u SN,koja kaze isto,dakle da je penal bio opravdano dosudjen ,a za prekrsaj na Radonjicu ,kaze da je morao svirati 11 metara i iskljuciti golmana Hajduka.Dakle ovo sta rade odgovorni u Hajduku,je obrnuta teza,kao kod srba u ratu u Hrvatskoj.Napadni psuca da bi opravdao svoj rezultat.Sramota je da vi kao novinar takve stavove podrzavate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije