Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALINIĆ, GRGIĆ, SIMIĆ...

Hajduk bez napadača mjesec dana: Objavljeno teško stanje u svlačionici, sve više ozljeda na propalom travnjaku

U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2
Miroslav Lelas/PIXSELL
20.09.2022.
u 14:13

Hajduk proteklih tjedana ima tešku situaciju s terenom koji je napala bakterija, a u korelaciji s tim su i svbe češće ozljede igrača... Radi se na sanaciji, a u vrijeme reprezentativne stanke trenirat će se u Baškoj vodi...

Hajdukov napadač Nikola Kalinić pauzirat će minimalno mjesec dana zbog ozljede koju zadobio na utakmici Hajduk - Istra 1961, a zbog koje je igru morao napustiti u 13. minuti. 

Lukas Grgić i Stefan Simić zbog ozljeda će pauzirati sljedeća tri tjedna. Branič Simić je ozljedu zadobio na utakmici Hajduk - Rijeka, a veznjak Grgić se ozlijedio za vrijeme utakmice Hajduk - Istra 1961. 

Još jedan branič koji je bio van sustava Dino Mikanović je pri jkraju rehabilitacije od ozljede koju je zadobio na treningu u okviru priprema za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo. Redovnim treninzima trebao bi se priključiti do kraja aktualnog tjedna, izvijestio je klub.

Podsjetimo kako Hajduk proteklih tjedana ima tešku situaciju s terenom koji je napala bakterija, a u korelaciji s tim su i svbe češće ozljede igrača... Radi se na sanaciji, a u vrijeme reprezentativne stanke trenirat će se u Baškoj vodi...

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Stari panj
17:26 20.09.2022.

Kako će sad bit prvaci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije