Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

H. Redknapp: Luku mogu tek gledati, no neće ga kupiti

\'A general view of the snow-covered pitch at St Andrews. The game was postponed due to the bad weather a few hours before kick off in the English Premier League football match between Birmingham City
Reuters
26.12.2010.
u 16:24

Zbog snijega i leda i nedjdelju su odgođene dvije utakmice Boxing Daya. U ponedjeljak u 21 sat igra se veliki derbi između Arsenala i Chelseaja.

Engleski mediji iz dana u dan pišu o interesu Chelseaja za hrvatskim veznjakom u redovima Tottenhama Lukom Modrićem. Dosadilo je to treneru Spursa Harryju Redknappu te je poručio da nema šanse da proda Modrića.

– Nikamo on ne ide. On je fantastičan nogometaš i prodamo li ga, svi se možemo zaputiti svojim kućama. Sjajan je i uvjeravam se da ga nećemo prodati. Za to ne postoji nikakva šansa – rekao je Redknapp koji je prokomentirao i Ancelottijevu želju o kojoj su engleski mediji pisali:

– Možda i gleda Modrića, ali uvjeravam vas da ga neće dobiti.

U prvoj utakmici nedjeljnog Boxing Daya, tradicionalnih utakmica Engleske lige na Štefanje, West Ham je u gostima kod Fulhama slavio sa 3:1.

Zbog snijega i niskih temperatura otkazana su dva ogleda, između Blackpoola i Liverpoola, te Evertona i Birminghama. Iako su u Blackpoolu proteklih dana učinili sve što su mogli kako bi svoj Bloomfield Road doveli u stanje za regularnu igru, temperatura se noću spustila na minus 9 Celzijevih stupnjeva te je smrznuo teren. Blackpoolu je to već treća uzastopna domaća utakmica koju je morao odgoditi. Prethodno su bili odgođeni ogledi protiv Man. Uniteda i Evertona. Novi termin utakmice je 12. siječnja.

U derbiju 19. kola Engleske lige u ponedjeljak u 21 sat Arsenal dočekuje Chelsea. Momčad Carla Ancelottija na Emirates dolazi s nizom od čak pet utakmica bez pobjeda (u prvenstvu i Ligi prvaka).

– Pobjedom bismo pokazali da smo ravnopravni konkurenti u borbi za ovogodišnji naslov – kaže trener Arsenala Arsene Wenger.

Ancelotti pak kaže da se ne boji otkaza u slučaju poraza od Arsenala:

– Ni jedna vrhunska momčad ne može stalno pobjeđivati. Nažalost, Chelsea je sada u fazi malo slabijih rezultata.

Komentara 2

FE
febo
13:50 27.12.2010.

E moji novinar... , kaj ste vi završili kakve škole ??? Čudim se !!! Naslov Luku neće nitko kupiti , to je kao da Luka ne vrijedi pa nema kupca...... Luku nemože nitko kupti jer je sjajan , cijena mu je vrtoglava a i njegov klub ga ne želi prodati...... Pa kaj vas ja moram učiti ....... sve je to u kompletu , kakva nam država , takve novine i novinari !!!!!

XY
xyxyxy
16:47 27.12.2010.

febo, nisi u pravu. Da je naslov bio npr. : Luku GLEDAJU, ali ga neće kupiti, onda bi tvoj komentar imao smisla. Kao, svi ga gledaju, ali ga nitko ne želi kupiti jer nije dovoljno dobar. Ali, naslov kaže : : Luku MOGU tek gledati, no neće ga kupiti. E to je druga stvar. Dakle, možete ga gledati ako hoćete, to vam je dopušteno, ali nećete ga kupiti koliko god to željeli. Dakle, naslov je sasvim u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije