Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Guti u Galatasaray, Juve želi Ibrahimovića

Guti
Reuters
08.05.2010.
u 12:25

Nakon petnaest sezona provedenih u dresu madridskog Reala Guti Hernandez napustit će Santiago Bernabeu i potpisati dvogodišnji ugovor s turskim Galatasarayem.

Vijest donosi madridski sportski dnevnik Marca u kojem se navodi da bi Guti u Tursku trebao stići na inzistiranje trenera Franka Rijkaarda, nekadašnjeg čelnog čovjeka Barcelonine struke, dobro upoznatog s kvalitetama igrača kojeg traži.

Nizozemski stručnjak voljan je oko 33-godišnjeg veznjaka izgraditi momčad sposobnu konkurirati jakim europskim klubovima, a navodno zeleno svjetlo Gutijevom odlasku daje i "kraljevski klub".

U dresu Reala nekadašnji španjolski reprezentativac osvojio je petnaest naslova, od čega tri u Ligi prvaka, a pet u Primeri.

Sakupio je 516 nastupa za "kraljeve" čijim je uspjesima pridonio sa 74 pogodaka.

Juve u nemogućoj misiji

Talijanski nogometni prvoligaš Juventus pokušat će u svoje redove vratiti švedskog reprezentativnog napadača Zlatana Ibrahimovića, piše torinski Tuttosport...

Uz vjerojatni dolazak Davida Ville u Barceloninu momčad i navodno zategnute odnose Ibrahimovića i trenera katalonske momčadi Josepa Guardiolu, kako tvrdi Goal.com pozivajući se na napise talijanskog dnevnika, moguće je očekivati takav rasplet priče.

Ipak, ono što cijelu priču stavlja na "klimave noge" jest Juventusova ponuda.

Ako se zna da je Ibrahimović u Barcelonu prošloga ljeta stigao u transferu kojeg su Katalonci platili 45 milijuna eura i u Inter poslali Samuela Eto'a onda u tom kontekstu "mršavih" 35-40 milijuna eura koliko Torinezi mogu ponuditi i nije neki mamac.

Također, Ibrahimović, koji je za Juventus igrao od 2004. do 2006. godine,  po sezoni zarađuje 12 milijuna eura u Barceloni što mu u Torinu teško mogu garantirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije