Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA SERIJA
Povratak na članak

Gustafssona pitali hoće li i dalje biti trener Hajduka, ovo je njegov odgovor

- Nisam opterećen takvim stvarima. Rekao sam to i prije utakmice. Moj je fokus na tome da pripremim igrače na dobar način.

Komentari 3

DM
drazen.muhvic
15:29 24.10.2021.

Najbolje je ono kada naša sportska pera pišu kako taj Šveđanin nije trener za Hajduka, jer eto Hajduku treba trener koji će donijeti trofeje?!?! Koje to trofeje? Pa Hajduk je zadnji puta bio prvak države 2004/05! Zadnji puta Kup je osvojio 2012/13! U posljednjih deset sezona niti jedne nije bio u ozbiljnoj borbi za naslov. Pa nije moguće da od svih tih pun kufer trenera koji su prodefilirali Poljudom niti jedan nije trofejni? Tko ih to dovodi i zašto taj koji dovodi trenera ne dovede nekog trofejnog? Ili je problem u nečemu drugome, a ne u trenerima (bili oni Hrvati, Šveđani, Bugari ili Aboridžini)?

VL
ZG
Zeljko Grabar
12:13 24.10.2021.

Uvijek ista prica i nista nova iz Splita. Najprije razni sportski urednici i nazovi poznavaoci nogometa iz talentiranih poluproizvoda juniorskih selekcija proglasili neke talentirane juniore ali jos uvijek daleko od dobrih igraca, buducim Modricima i neznam kakvim sve supertalentima, koji onda kroz desetak utakmica za prvu momcad nemogu niti primiti pravilno loptu nitii zabiti gol sa 2 ili 4 metra udaljenosti a onda kad se u prvenstvu pokaze prava vrijednost momcadi kroz rezultate onda je za sve kriv nesposoban trener kojeg su upravo isti zeljeli, pljuvajuci po poznatim nogometnim trenerima iz svojih redova ili sa strane koje su redovito izbacivali ili im pripremali otkaze. Ako pak nisu tu bila njihova "dica" onda je krivac uvijek bio Mamic a sad kad ga nema sudacka organizacija. Kad im se direktno u lice kaze istina kao sto je to ucinio sudac Bebek onda je to najvece zlo koje je priprjetilo Hajduku. Sad je kriv trener koji nemoze neke razvikane talente nauciti kako se puca ili postavlja noga da bi lopta usla u gol. Sad cekamo samo da se jos da se meteoroloski zavod RH proglasi za krivca neuspjeha Hajduka jer im nije na vrijeme javio moguce posljedice globalnog zatopljenja pa je upravo iz tih razloga sjeverna tribina jos ludja nego je bila, a nogometni poluproizvodi jos slabiji nego je bilo za ocekivati. Objektivno je i ovo mjesto koje sad zauzimaju barem za 2 mjesta bolje od realne vrijednosti. Da takvi igraju u Bundesligi ili Premijer lizi bili bi blize amaterskim ligama.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
09:31 24.10.2021.

i kondicijskog trenera najurite

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.