Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18 KANDIDATA

Gudelj objavio popis za EP: Osam Dinamovaca, četiri Hajdukovca...

'10.10.2012., Vranjic - Trening nogometne U-17 reprezentacije. Alen Halilovic, Josip Basic, Rodic i izbornik Ivan Gudelj.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
Tino Juric/PIXSELL
17.04.2013.
u 11:58

Gudeljevi mladi talenti Euro su izborili pobjedama nad Španjolskom i Francuskom te remijem s Belgijom

Izbornik hrvatskih nogometaša do 17 godina Ivan Gudelj objavio je širi popis kandidata za Europsko prvenstvu u Slovačkoj. Njegovi izabranici od 5. do 17. svibnja borit će se za naslov, i to prvo u skupini s Italijom, Rusijom i Ukrajinom, gdje moraju izboriti jednu od prve dvije pozicije za plasman u polufinale.

Podsjetimo, Gudeljevi mladi talenti Euro su izborili pobjedama nad Španjolskom i Francuskom te remijem s Belgijom pa su sukladno tim rezultatima favoriti za naslov.

Pripreme U-17 reprezentacije počinju 28. travnja, kada se okupljaju u Zagrebu i putuju u Sv. Martin na Muri. Od 18 igrača osmorica su iz Dinama, četvorica iz Hajduka, a ostali iz Šibenika, Osijeka, Rapida...

Popis igrača:

Marko Marić (Rapid Beč), Marko Stolnik (Dinamo), Petar Mamić (Dinamo), Ivan Šunjić (Dinamo), Duje Ćaleta-Car (Šibenik), Franjo Prce (Hajduk), Josip Bašić (Hajduk), Ante Roguljić (Adriatic Split), Fran Brodić (Dinamo), Alen Halilović (Dinamo), Frane Vojković (Hajduk), Ivo Grbić (Hajduk), Hrvoje Džijan (Dinamo), Anton Krešić (Zagreb), Lukas Čuljak (Bayern), Ivan Fiolić (Dinamo), Karlo Lulić (Osijek), Robert Murić (Dinamo)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije