Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio Nizozemca

Guardiola: Uživam radeći s Robbenom, on je naš najvažniji napadač!

Arjen Robben
Reuters (Ilustracija)
19.05.2014.
u 12:20

Robben je ove sezone uistinu bio u odličnoj formi, njegov doprinos igri Bayerna bio je golem, a u 45 nastupa postigao je 21 pogodak

Pobjedom protiv Borussije u finalu kupa, Bayern je uspješno završio sezonu. Osvajanjem dvostruke krune Bavarci su ispunili svoj cilj, barem što se nacionalnih natjecanja tiče. Pep Guardiola na kraju je podvukao crtu te izdvojio jednog pojedinca.

- Arjen Robben je bio izvanredan. On je vjerojatno bio Bayernov najvažniji napadač ove sezone. Zaista se radi o igraču svjetske klase i zadovoljan sam njegovim nastupima. Uživam radeći s njim u Bayernu, rekao je Guardiola.

Robben je ove sezone uistinu bio u odličnoj formi, njegov doprinos igri Bayerna bio je golem, a u 45 nastupa postigao je 21 pogodak. Usporedbe radi, Mario Mandžukić u svim je natjecanjima zabio 26 pogodaka.

>>Bild otkrio: Evo zbog čega je Guardiola izbacio Mandžukića!

>>Rummenigge: Žao mi je što nas je Mandžukić napustio...

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:39 19.05.2014.

Jest, ali je zato imao loptu u nogama milijun minuta i opalio po golu jedno 500 puta.

BU
bubimir55
21:11 19.05.2014.

Vrlo čitljiv i predvidljiv napadač. Možda još iduća sezona, a onda postaje smješan jer će postati prespor što je već sad vidljivo.

MA
mahin1986
13:26 19.05.2014.

Sam protiv svih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije