Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odao priznanje
Povratak na članak

Guardiola prokomentirao Olma i otkrio što ga je impresioniralo kod Dinama!

– Vidjeli ste što je Dinamo učinio Atalanti, pa pojeo ih je za večeru – istaknuo je Španjolac.

Komentari 41

KE
kentie
00:26 02.10.2019.

kad ti jedan takav svjetski trener sa pregršt osvojenih najprestižnijih klupskih trofeja oda priznanje i poštovanje, onda stvarno i nešto vrijediš. Posebice je dirljivo što spominje Danija; pa ipak je on dijete sa njegove La Masije; zna ga kao klinca još iz vremena dok je trenirao veliku barcu.

VL
DI
Dingo
07:31 02.10.2019.

Koliko mrzitelja Dinama u komentarima. Samo ću dodati Dinamo je zaslužio igrati u LP, Dinamo je dao priliku još jednom klubu iz 1.HNL da uđe u LP i još jednom klubu da uđe u EL. Dinamo bi igrao bolje jučer da ima jaču domaću ligu, a to je na sramotu ostalih "poštenih" klubova u 1. HNL koji se vole smatrati pretedentima na naslov u novinama.

VL
CA
cortesova arkebuza
08:09 02.10.2019.

Dinamo je odigrao dobru utakmicu jer je razlika u kvaliteti bila očita. Dobro, to je momčad iz vrha najjače lige na kugli zemaljskoj. Dinamo odlično prezentira hrvatski nogomet u Ligi prvaka nakon godina gdje je bio kanta za napucavanje. Bjelici kapa do poda napravio je odličnu momčad gdje se točno zna tko šta radi. “Mali” Oršić je odličan igrač i nema nam straha za reprezentaciju. Prvih 20 minuta vidjelo se da su više gledali City nego igrali protiv njega. 2:0 je dobar rezultat pogotovo kad se zna da je Dinamo imao do zadnje minute aktivan rezultat protiv jedne od najbolji momčadi na svijetu. Bravo momci ,bravo Bjelica,skidam kapu.

VL
SS
sokac sa drave
10:08 02.10.2019.

Kod engleza nema ni jedan igrac engleza..Skupina legionara sa jednim od najboljih trenera svih vremena.Nije fer praviti usporedbe kada igras za reprezentacijom svijeta.Komentari kao nisu prosli centar,trebali su dobiti sedam komada su antihrvatski usmjereni ka rusenju drzave hrvatske.Mora ih se locirati i izolirati na goli otok pa neka se tamo razmnozavaju kako ono rece jedan nas general u mirovini.

VL
ON
ON
10:28 02.10.2019.

Svaka čast Dinamu na igri taktici i zalaganju.Kolege koji ovdje pljuju po dinamu, nemaju pojma o današnjem stanju u nogometu ili mrze Dinamo.

VL
SV
sveznam1
07:09 02.10.2019.

City ne znam tko bi ga mogao upoce i pobijediti igraju presavrseni nogomet..

VL
DA
DasPurger
14:35 02.10.2019.

Prije utakmice je bio prepotentan, kao ni ne zna tko je Dinamo, zna jednog igrača ali mu ne zna ime itd, međutim njegova reakcija kod prvog gola govori sve. Kad su zabili slavio je kao da su zabili Barceloni ili Realu. Nije očekivao takvu utakmicu. Ne mislim pri tome da je očekivao pobjedu od 6,7 razlike, ali sigurno je očekivao da će nakon 20tak min utakmice imati 2:0 i onda lagano do kraja pa koliko zabiju zabiju

VL
Avatar yesex
yesex
22:37 02.10.2019.

Pozivam vas u privatni hrvatski seks klub - http://lady4.fun Ovo je najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera! Čekam vas tamo :)

VL
JM
juretic.milan
08:52 02.10.2019.

Nadam se i vjerujem da nećemo sada slaviti poraz, kao onomad protiv Reala 0:1, kad je Jurčić skoro na kraju ugušio Mourinha nakon utakmice u Madridu (6:2). Zemljo, otvori se.

VL
DU
Deleted user
08:18 02.10.2019.

Sve osim rezultata (2:0 je prihvatljiv poraz jer je objektivno moglo giti 6-7:0) te utakmice bilo je ne loše, nego katastrofalno. Ne da nije stvorena ni jedna šansa nego praktički nije prijeđen centar. Igrači Dinama impresionirani prestrašeni u grču. Sve u svemu trener i stožer očito su u želji da obrane sebe od previsokog poraza od igrača učinili prestrašene neznalice. Petković i Oršić za svoju izvedbu trebali bi dobiti nagradu, recimo dvomjesečni neplaćeni godišnji ... Nije pomagalo ni glumljenje prekršaja, što kod naših sudaca uglavnom prolazi, naši sudci misle da je nogomet bezkontaktni sport (vidjesmo inoć da nije i da svaki kontakt nije prekršaj).

VL
Avatar babas
babas
03:39 02.10.2019.

Večeras se vidjelo zašto Citijevi igrači vrijede 10 puta više od Dinamovih. Kako pobijediti ako ne možeš preći centar? Kako zabiti gol ako nemaš niti jednu šansu?

VL
KR
Kradezeovac
07:18 02.10.2019.

Utakmica na jedan gol. Velika je razlika u kvaliteti, a Atlanta je bila samo slucajnost, nazalost.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
02:07 02.10.2019.

Kukavicka igra! Nisu mogli parirati njihovim igracima.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
07:47 02.10.2019.

Koliko ste hvalili momcad i Bjelicu nakon utakmice protiv Atalante,sad bi bilo pošteno da napišete da su i Bjelica i momčad podbacili i da je bilo zalosno gledati utakmicu.

VL
BA
Baba
00:53 02.10.2019.

Dinamo je zaslužio obrisati kopačke igračima Man. City-a i to odmah nakon utakmice.!Sve ostalo bila bi senzacija....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.