Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Družili se u Dohi

Guardiola dao golemi kompliment Niki Kovaču: To nisam nikad vidio!

Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.01.2015.
u 12:47

– Ako bih morao izdvojiti jednu poruku, onda je to da se kao trener trebate držati svoje vizije jer smo mi treneri na kraju odgovorni za rezultat

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač i treneri Robert Kovač i Goran Lacković boravili su u Kataru, gdje su prisustvovali treninzima Bayerna i upijali ideje od Pepa Guardiole. Hrvatski izbornik bio je pun dojmova.

– Zahvaljujem našem bivšem klubu Bayernu koji nas je sjajno ugostio i omogućio nam detaljan uvid u njihov rad. Vidjeli smo mnogo toga na treninzima, dobili potvrdu da smo na dobrom putu, a izvan terena smo se pripremali za susrete s Norveškom i Italijom koji nas očekuju u prvoj polovici godine. Maksimalno smo iskoristili vrijeme, potpuno fokusirani na to kako dodatno unaprijediti rad i igru hrvatske reprezentacije – rekao je Niko Kovač za službene stranice HNS-a i nekoliko riječi posvetio Guardioli.

– Guardiola nas je vrlo srdačno primio, razgovarali smo općenito o pogledima na nogomet, ali i o određenim detaljima u samom radu. Vidjeli smo da je tu mnogo sličnih ideja, a Guardiola je pohvalio mentalitet i talent naših igrača, kazavši kako imamo jednu od boljih europskih selekcija.

Trener Bavaraca dao je Kovaču i golemi kompliment kazavši kako još nije vidio da je netko tako nadigrao Italiju u gostima.

– Kad bih morao izdvojiti jednu poruku, onda je to da se kao trener trebate držati svoje vizije jer smo mi treneri na kraju odgovorni za rezultat. Imamo vrlo slična razmišljanja, možda tek poneki detalj u kojem se razlikujemo.

Kovači su posjetili i rukometaše koji igraju na SP-u u Kataru, a bili su i na utakmici protiv Austrije.

– Pozdravili smo izbornika, predsjednika Saveza i igrače, zaželjeli im mnogo sreće. Držimo im palčeve, vjerujemo da će biti uspješni i uvjeren sam da će, kao i uvijek, dati svoj maksimum za Hrvatsku – dodao je Kovač i zaključio kako je iznimno zadovoljan odrađenim poslom u Kataru.

>>Hrvatska i u Kataru imala sjajnu podršku, na tribinama braća Kovač, ali i Ribery!

>>Evo kako je Guardiola nagovorio Messija da ne ide iz Barcelone!

Komentara 43

LI
Lisabon
12:57 18.01.2015.

Odjednom je , gle cuda, Kovac svima super. A do prije par mjeseci su svi vrli novinari pisali da je mamicev pijun i slicne budalastine. Mamic je nakon Brazila rekao da je Kovac odlican izbornik i da ce Hrvatska biti iznenadjenje 2016 u Francuskoj. A svi novinari su ga popljuvali. Bas sam znatizeljan dali ce se netko 2016 toga sjetiti.

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
14:13 18.01.2015.

niko kovač je odličan ,uspio je pokrenuti mozgove naših igrača ,ispričavam se jer sam i sam napisao jedan negativni komentar

DI
dinamojavolim1
14:03 18.01.2015.

a dal je rekao sta za huligane koji su htjeli tu utakmicu prekinut??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije