Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivana razmjena

Grom iz vedra neba: Šarić napustio Philadelphiju!

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
10.11.2018.
u 20:10

Hrvatski će košarkaš karijeru nastaviti u Minnesota Timberwolvesima

Hrvatski košarkaš Darijo Šarić NBA karijeru će nastaviti u Minnesota Timberwolvesima nakon iznenadne razmjene igrača između Wolvesa i Philadelphia Sixersa.  

Igrači Sixersa Šarić, Robert Covington, Jerryd Bayless i izbor u drugom krugu sljedećeg "drafta" idu u Minnesotu, a u obratnom smjeru nezadovoljna zvijezda Minnesote Jimmy Butler i Justin Patton. 

Šarić je u NBA ligu došao 2016. godine iz turskog Efesa, a imao je sjajnu početnu sezonu u Sixersima, te je bio drugi rookie sezone. 

Šibenčanin je dobro odradio i svoju drugu sezonu u kojoj su Sixersi ušli u doigravanje i ispali u polufinalu Istoka od Bostona.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
20:23 10.11.2018.

Bravo Šariću! Ovdje ćeš biti više cijenjen.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
20:33 10.11.2018.

Philadelphia treba bolje igrače i zamujena je logična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije