Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekao kaznu

Grezda suspendiran četiri utakmice!

Eros Grezda
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/NK Rijeka
04.06.2020.
u 15:02

Igrač Osijeka počinio je prekršaj iz članka 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala je sjednicu na kojoj je, između ostalih, donijela odluku o kazni za igrača NK Osijek Erosa Grezdu.

Disciplinska komisija odlučila je Erosu Grezdi izreći kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice.

Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona HNK Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz članka 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a.

Putem kluba, igraču je dostavljena ova odluka, čime ujedno počinje teći kazna, navedeno je na stranicama HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
15:34 04.06.2020.

Smiješno. Za ovo, mnimalno, do kraja sezone, ako ne i doživotno. Bahate i primitivne siledžije treba izbaciti iz sporta.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
17:01 04.06.2020.

Da, sudac je loše sudio, i u redu je da je kažnjen, ali Osijek nije oštećen. Prva velika greška je iz 4.minute,gdje je igrač Osijeka trebao dobiti crveni.... Što mislite kako bi Osijek prošao s 10 igrača cijelu utakmicu....? Bi li došlo do svega ovoga... Vjerojatno bi dobili bar 5 komada. Zanimljivo je kako to ne spominju. Griješi se na račun svih, nije Osijek nikakva žrtva, već unaprijed traže alibi za neuspjeh.

Avatar morski
morski
16:11 04.06.2020.

A...EEE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije