Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koprivnica

Gregurina: Glede izjava, Leon Benko je malo na svoju ruku

'26.05.2013., Stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 33. kolo, NK Zagreb - HNK Rijeka. Leon Benko. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Marko Prpic/PIXSELL
15.09.2013.
u 10:03

Otkada je Prve HNL, Rijeka nikad nije bila veći favorit protiv Slaven Belupa!

Prije točno godinu dana Rijeka je u Koprivnici slavila s 3:1, a domaći navijači izviždali su bivšeg farmaceuta i strijelca jednog pogotka Leona Benka. Njemu to nije dobro sjelo pa je nakon utakmice rekao da su Koprivničanci jednostavno takvi i \"da sutra promijeni klub i dođe Slavenu u goste, popljuvali bi i jednog Vugu\". Tu Benkovu izjavu čelnici koprivničkog kluba, u kojem je on svojedobno bio najskuplji igrač, oštro su osudili.

- On je malo na svoju ruku što se tiče izjava, ne misli puno - rekao je veznjak Mario Gregurina, koji je svjestan Rijekine kvalitete, ali smatra da je vrijeme za domaću pobjedu.

Otkada je Prve HNL, Rijeka nikad nije bila veći favorit protiv Slaven Belupa! Trener Matjaž Kek od početka sezone momčad znalački održava na gornjoj granici mogućnosti, igračima je do sada jedina misao vodilja bila prva sljedeća utakmica. A za razliku od Keka, navijačima Rijeke daleko je zanimljivija tema prva utakmica u skupini Europske lige kod Vitorije u četvrtak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije