Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolesni umovi

Gredelj: Marić je u šoku i plače jer mu prijete smrću!

'maric_nnn_spo_310811'
''
31.08.2011.
u 21:06

U noći s utorka na srijedu na dva mjesta u središtu Daruvara pojavili su se grafiti s prijetnjama smrću i psovkama upućeni sucu Bruni Mariću!

Tijekom jutra te poruke bolesnih umova, zasad anonimnih, obrisane su s pročelja

- Strašno! Nadam se da će se probuditi oni koji moraju riješiti taj problem, moraju to učiniti prije derbija Hajduk – Dinamo, jer tko zna što bi se moglo dogoditi u Splitu! Neka Dinamo i Hajduk sjednu za stol i smire tenzije i zaustave to ludilo jer se stvara ozračje linča. Kad smo razgovarali u utorak, Marić je plakao! Užasno se osjeća, bio je i kod psihologa. Prijetnja smrću strašan je pritisak na njega i njegovu obitelj – rekao je Marićev odvjetnik Vladimir Gredelj.

Ključne riječi

Komentara 53

CT
Crnomarković Toma
08:45 01.09.2011.

Ima jedna zgodna izreka koja bi Nemanji mogla zasmetat: Kako siješ tako ćeš i žnjet. _Tko sije kukuruz ne ženje sojum tko sije zlo ne dočeka ga dobro.

Avatar maximus69
maximus69
08:57 01.09.2011.

Kad mogu koristiti blagodati sudaca koje imaju kao suci HNS-a onda neka snose i posljedice neodgovornog ponašnja....plače, pa što onda....neka mu Mamić plati zaštitare, oni su i tako partneri

DE
derin
01:01 01.09.2011.

Definitivno za osudu i oštre mjere, kao i marićevo suđenje neki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije